Arama sonuçlarınız

1. celen5

Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Linki ürünü görmeniz için verdim.Bizdeki bunun biraz daha büyüğü,ama bunun aynısını gruptan bir abimiz İstanbul'dan aldı.Ben normal tüpe izin veriyorlarsa bunada izin vermeliler diye düşünüyorum.Sonuçta duman yok, koku yok ,ocak ne ise...

2. celen5

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Öncelikle Cevabınız ve nezaketiniz için çok teşekkür ederim.Tüp'e izin verilip tüplü mangal'a izin vermemenin sebebi yangın güvenliği değildir herhalde. Elimizde linkteki mangaldan var, yani hem mangal hem de ocak olarak kullanıyoruz...
  3. celen5

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris Önceden rezervasyon yaptırıp mı gittiniz yoksa direkt ben geldim diyerek mi, Temizlik durumu nasıl ,sıcak soğuk duş , wc ler nasıl yeterlimi temiz mi ,Elektrik veriliyor mu, Dolap kiralanabiliyor mu , sinek durumu ,Tüplü mangal yakmaya...

4. celen5

Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris 2014 te bu kamp alanını kullanan arkadaş var mı? acaba genel durum nedir paylaşırsa .Çünkü bu yıl el değiştirdi bende Eylül başında gitmeyi düşünüyorum.
  5. celen5

Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping

Ynt: Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping 2014 yılında Gökova orman kampını kullanan var mı,varsa Temizlik,ateş yakma yerleri vs. konular hakkında bilgi verebilir mi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri