Arama sonuçlarınız

1. A

Sizce Cj6 Mı Cj8 Mi ?

Ynt: Sizce Cj6 Mı Cj8 Mi ? bagaj olsun tabiki ama ebat dışında teknik karşlaştırma istiyorum açıkcası mesela 92-95 model civicler yani eg6 lar sıkıntılıdır fiyatları uçuktur deymez o tarz bi açıklama arıyorum açıkcası onun yerine bir üst kasayı tercih ettiririm sorana parçası bol ucuz vs vs

2. A

Sizce Cj6 Mı Cj8 Mi ?

Ynt: Sizce Cj6 Mı Cj8 Mi ? eyvallah bilader.. trabzonda bir tane sarı var toplanmış o favorim şuanda..
  3. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ismim oğuzhan aranıza yakışıklı bir cj ile katılmak için buradayım ama fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var ve bana yardımcı olmak için offroad-araçlar-vehicles-jeep konusundaki cj6 mı cj8 mi ? konu başlığındaki sorumu cevaplandırmanızı...

4. A

Sizce Cj6 Mı Cj8 Mi ?

merhaba arkadaşlar aranıza katılma sebebim kafamdaki bir kaç soruya netlik kazandırmak sanırım en doğru yerde burası neyse uzatıp vaktinizi almıyım bu yaz yazlıkda jeep cj serilerinden bir kaç tane görünce inceleme fırsatım oldu hoşumada gitti yaklaşıkta 20.000 25.000 tl gibi bir param var sizce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR