Arama sonuçlarınız

1. T

Uzun Süreli Karavan Seyahatinde Vize Sorunu

Merhaba Bir motokaravanla avrupadaki vizesiz girilebilen ülkeler arasında seyahat yaparak buraya dönmeden avrupada karavanda yaşamak mümkün mü? Yani Yunanistandan çıkış yapıp bir süre orada kalıp sonra her biri 90 güne kadar vizesiz giriş izni veren bosna, arnavutluk, makedonya, kosova gibi...

2. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Son dönemde ben de 750kg altı, 3x2 metre civarı ebatı olan karavanlara heves etmiş durumdayım. Minimalist bir yaklaşımla ikisi küçük çocuk olmak şartıyla 4 kişiye kadar kişi kalabilir. Güney karavanın iç malzeme kalitesizliği malum. Ancak "mobilyasız" olarak teslim...
  3. T

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? Merhaba Konuyla ilgili olarak bir sorum var. Portatif tuvaletlerde şöyle bir çözüm olamaz mı.. Hani tek kullanımlık klozet oturma yerine serilen kağıtlar olur ya, acaba klozetin deliğine monte edilerek kullanılabilecek, küçük boyutlu sağlam ve su...

4. T

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba. Botlarımı aldım ancak bir tane de dere - kanyon yürüyüşleri için ayakkabı/bot almak istiyorum. İnternette epey araştırdım ancak bu amaca özel bir bot göremedim. Merrelin waterpro serisi ayakkabıları güzel ancak boğazlı değil. Özellikle dibi kayalık olan derelere...
  5. T

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Yanıtlar için teşekkürler. Bir model belirledim ve mağazada denedim. Şimdiki sorunum numara seçimi. Ayağım 41 numara normalde. Botun 41 numarasını denedim tam uydu. Uçta yeterli boşluk var ama yanlardan biraz sıkı kavradı. Ayağım biraz taraklı. 42 numarada ise uçta daha...

6. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Yaşım 35. Yazılım geliştiriciyim. Şu an serbest çalıştığım için zaman kısıtlamam yok, bolca boş vaktim var. İstanbul Ümraniye'de oturuyorum. Boluluyum. Doğa sporlarına merak sardım ve günlerdir araştırmalar yapıyorum...

7. T

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhaba Yürüyüş ve kamp konusuna yeni merak salmış ve günlerdir site site dolaşıp ekipman arayan ve bilgi edinmeye çalışan biriyim. Aranıza yeni katıldım. Amacım günübirlik veya en fazla 3-5 günlük doğa yürüyüşleri ve kamplarla bir başlangıç yapmak. Kışın çıkmayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri