Arama sonuçlarınız

1. H

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... İnşallah güzel bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Herşey için tekrar sağolun. İstanbula gelirseniz mutlaka beklerim.

2. H

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Parçayı buldum, İstanbul'da sıkıntı olmuyor Feroza yedek parça. Bayramdan sonra takıyoruz inşallah. Vinci ve çeki demirini ruhsata işlettim. Şimdi rengi mat yeşil yada turuncu yapmayı düşünüyorum. Dodik, 15cm yükseltme, yarış koltukları ve arka koltuklar yerine...
  3. H

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Artık ben çekerim traktörleri :)

4. H

Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx Arabada eksikler vardı şahsi fikrim. Titiz biri olduğum için en ince detayına kadar kontrol ettim. Sağ cam mekanizması, sol ayna, sinyal kolu, rotiller, arka tampon köşeleri vb. şeyler. Tüm parçaları beklediğimden aşağı fiyatlara...
  5. H

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx Evet memnunum zaten 2 arkadasımda feroza oldugu ve bu aracı özellikle tavsiye ettikleri için bilerek aldım. Bence sorunsuzluk, arazi performansı ve fiyat konusunda alternatifi olmayan bir araba. Yakıtını ölçmedim ama az yakıyor...

6. H

Ynt: Pajero 2.5 Td , Daihatsu Feroza 1.6 Sx , Suzuki 1.6 Jlx İlanlardaki Feroza şuan bende. Aracın keyfi ekstralarını yaptırıyorum. Ön çelik tampon, vinç, yan basamaklar, yükseltme, snorkel, sepet, sis farları, vinç ve ceki demirinin ruhsata işlenmesi vs gibi.. Aracımdan gayet memnunum aslında...

7. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk. Baskı ve matbaa tarafındanda hizmet vermiyoruz ama bu isin icinde oldugum sürece her konuda yardımcı olurum tabiki, ne demek. Uzun süre timetrial pist yarısları yaptım. Kendi hazırladıgımız araçlarla, kendi etkinliklerimizi yaptık. Arkadaş...
  8. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Uzun yıllar pist yarışları yaptıktan sonra birazda off road a girelim dedim. Bu sayede sizleri buldum. Tüm gezenbilir ailesine selamlar. Suan ilk sahibinden aldıgım cok temiz bir Daihatsu Feroza aracım var ancak satıp daha büyük bir araca...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri