Arama sonuçlarınız

1. iklil konyalilar

Arabalı Aile(4):bir Koltukta 3 Karpuz(f+ch+d)-5 Yıl Sonra

Hay Allah ! 5 gece olmuş bile... Bu gece Kamptaki son gecemiz.Yarın harekete geçiyoruz.Hedef Stockast,Almanya'da rezerve ettiğimiz Apart.Bir kasabanın birkaç km dışında bir çiftlik evinin bitişiğine konumlandırılmış,2 odalı birEv(cik)........Eşim buradaki Kamptan ayrılmak istemiyor,o kadar...

2. iklil konyalilar

Freiburg'dan aklımda kalan,yol kenarlarında MAZGALLAR-ALTINDA değil de,mazgal genişliğinde küçücük dereciklerden oluşan kanallar !.. İtinayla TEMİZ tutulmuş,içine bir çöp falan atılmamış,şırıl şırıl...
  3. iklil konyalilar

19unda Sofya'dan uçuş ve Kampımıza yerleşme,20sinde Basel,21 Colmar ve Strasburg,22'si Luzern üzerinden Interlaken,Lauterbrunnen,Thun(Gölboyu rotası),Bern....Yani,biraz Fransa biraz İsviçre...Eeeee,sıra gelsin Almanya'ya o zaman :smiley: 23 Haziran'da rotamız Freiburg,Almanya.Burada ne mi var...

4. iklil konyalilar

Bern'e vardığımızda hava kararmak üzereydi...Bugün Luzern'de kalıp dönmek varken yolu belki? 200km uzatmış olduk,yorulduk.Bern gezilirken ayaklar sızladı,dönüş yolunda da bir mola verdim uyklamamak için.Kampımız bizi huzur ve sessizlikle karşıladı gece geç vakit.Gelmşken bizim Gizli/Açık...
  5. iklil konyalilar

Interlaken tam bir sayfiye kasabası.İnsanlar yollarda,parklarda,göl kıyısında Spaziergehen(!) yapıyor tembel tembel.Dağların arasında bir/pardon İKİ gölkıyısında yer alıyor.Zaten anlamı dabu olsa gerek : Göller-Arası.....Otoban Gölün batısından gidiyor Bern yönüne,ama,gölün diğer kıyısında da...

6. iklil konyalilar

Daha önce paylaştığım Gezilerin aksine,bu kez acele davranmıyoruz : Herkese istediği saatte kalkma fırsatı tanıdık oybirliğiyle.Ama mümkünse ÖĞLEN olmadan harekete geçelim.Gezilecek yerler 100-150km mesafede,altımızda araba var,yollar güzel.O nedenle koşuşturma yapmama kararı aldık. 22sindeki...

7. iklil konyalilar

Yağmur geçti,yaz yağmurudur o çabuk geçer :smiley: METEOR'dan çıktık,ama nerdeyiz acaba?Yolu bulabilecek miyiz Bahnhof'a doğru??Neyse,nasıl olsa birisine sorarız elbette.Sağa-sola bakıyorum,sokakları kesiyorumYa şundadır/ya bunda yaparak ''ooo piti-piti-karamela sepeti'' yöntemiyle yolu...
  8. iklil konyalilar

Daha sonra Colmar'a veda edip Strasburg'a doğru yöneldik...Şehri araba ile turladıktan sonra,en merkezi yer olarak tespit ettiğimiz Bahnhof Otopark'ına arabayı parkedip keşfe başladık.Gençlerin daha önceden belirlediği (..ve Belediye'nin koyduğu tabelalar ile yönlendirdiği Turistik...
  9. iklil konyalilar

Teşekkür ederim Yücel bey. SON Mesajımda ''Yarın devam ederim'' desem de,uzun bir ara vermişim ,heyhat, devam ediyorum. Ertesi gün Rotamız Alsace-Şarap-Rotası diye de bilinen yön.Burada duraklarımız Colmar ve...

10. iklil konyalilar

20.06.2024 Perşembe => Rotamız Basel Sadece Kabin Bagajı ile uçtuğumuz için,yanımıza havlu almamıştık.Camping'de buna ihtiyaç duyduk ve IKEA'ya uğradık öğlen.Birer havlu vb aldıktan sonra 'Günün Öğünü'nü de orada yiyerek yola çıktık...Şehiriçinde kaybola kaybola dolaştık.Sonra,Rhein...

11. iklil konyalilar

..Çarşamba sabahı 7:30 gibi yola çıktık. Sofya Otobanı Burgaz'dan başlıyor.Hız sınırı 130km,beklediğimizden önce vardık Sofya'ya...Kısa bir şehir turuna zaman ayıramadık yine de.Kahvaltımızı yaptık,doooğru Park&Fly Otoparkına...Buraya da günöncesi rezervasyon yaptırmıştım 7 gün. 77 Leva(40Euro)...
  12. iklil konyalilar

..Dereköy'de kuyruk 1,5 km ama,haberler diğer kapılardan da geliyor : 4-6km Kuyruklar var. GENEL bir tatil günü yola çıkmanın cezası da işte bu....Sınırı geçip Bulgar Vigniete'ini aldık.Eskiden cama yapışırdı,şimdi sadece parayı ödüyorsunuz.Sisteme plakanız kaydediliyor...Yeşil Sigortamızı da...

13. iklil konyalilar

Günlük olarak paylaşmak istedimse de ,Yılın EN UZUN Günlerini yaşadığımız bir dönemde Seyahatimizi yaptığımız için,Akşamları uyku öncesi hiç fırsat bulamadım....Artık sağ salim döndük ve Gezi Hikayemizi anlatmaya başlayabilirim : Öncelikle HENÜZ 150 TL olan Yurtdışı Çıkış harcını anarak...
  14. iklil konyalilar

Almanya'da Otoban ücreti yok(tu?) diye biliyorum. Acaba Kiralık Araba ile Fransa ve İsviçre sınırları içinde nasıl bir uygulama bizi bekliyor? Vinyet mi alacağız?Kiralık arabada bir Otomatik Sistem? mi var (..ki sonra bize charge edeceler) bilmiyorum...France&Swiss Motorways...
  15. iklil konyalilar

=1&o=date#gsc.tab=0&gsc.q=isvi%C3%A7re&gsc.page=1']https://www.gezenbilir.com/forum/konu/i-svicre-gezi-rehberi-5-gunluk.128138/ GEZİROTAM'ın İsviçre gezisinde çektiği bu video da çok faydalı oldu.Teşekkür ediyorum paylaşımları için

16. iklil konyalilar

Bugün bir arkadaşım aradı ve geçen seneki İsviçre ziyaretinden biraz bahsetti. Ben de internet üzerinde bölgeyi bir kolaçan ettim,ve birkaç tane de Video izledim Seyahat Planımızla ilgili. Bilge Naz ve Arif Ege'nin de Google üzerinden araştırmalarıyla,Seyahat detayları da şekillenmeye başladı...
  17. iklil konyalilar

İsviçre'de Bir Hafta

Şu anda 37 TL Ne olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz
  18. iklil konyalilar

İsviçre Gezi Rehberi (5 Günlük)

Güzel paylaşım için teşekkürler. Merak ettiğim ilk husus şu : Otopark bulmakta sıkıntı oluyor mu?Ücretler nasıl? İkinci olarak da GİYSİ sorusu gelsin : Haziran ortasında olduğumuz halde YAĞMURa hazırlıklı mı gidelim? Teşekkürler

19. iklil konyalilar

Evet...İlk konaklamamız burası : Basel'e 35 km,Mullhouse'a 10 km mesafede. Bakalım yakın çevrede nereler var.Önerileriniz olur da paylaşırsanız memnun olurum🙏😍🙏
  20. iklil konyalilar

İstediğim Gibi Olurum, Dilediğim Gibi Yaşarım, Kime Ne Kardaşım?

Yücel bey,merhaba. Zaten sizi forumdan tanıdığım kadarıyla 'İstediği gibi yaşayan' özgün bir insansınız :smiley: Ama... Bu bir HAK mı? Değil mi? onu bir Hukukçuya sormak lazım belki de🙂🤔 İnsan Hakları arasında. 'Barınma Hakkı' , 'İfade Özgürlüğü' , vb vb hususlar var bildiğim kadarıyla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri