Arama sonuçlarınız

1. Towarscke

1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition O anahtari gormemen imkansiz.. Krikonun bulundugu yerde.. kapagi acinca krikoyu icerden alabilmek icin o anahtarin yanindan gecirmen gerek... aha internetten buldum..

2. Towarscke

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition
  3. Towarscke

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition Bagaj içinde sol panelde, bitane anahtar varsa vardir. O anahtar aktive etmek ve kapatmak için.. Lastikler değişirken onu kapatman lazim. Yüksek hizda araba yere iner, dusuk hizda ve arazi sartlarinda yükselir. en dusuk ve en yüksek surus tipi...

4. Towarscke

Ynt: 1996 Ford Explorer 5.0 Eddie Bauer Edition Birebir aynisindan bende de var.. Ne yap et, ozellikle havali amortisor kompresorune zarar vermemeye calis.. ozellikle gaz takarker zarar veriyorlar.. Benimkine Gaz takarken ustunden delik acmislar.. 1600$ ve 1ayda geliyor..
  5. Towarscke

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında Valla benim ki motorda revizyon falan gormus heralde, o yuzden ruhsatta 5,7litre yaziyor. Eddie Bauer'in sendeki versiyonunu bilmiyorum ama bu araclarin parcalarini bulmak gercekten cok zor. Bir cogunu yaptirmak gerekebiliryor. Eddie Bauer'in bir cok modelinde...

6. Towarscke

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında Arkadaslar ben de yeni aldim sayilir. Bir kac isim var, araba uzerinde yapilacak.. 5,7 Eddie Bauer 1996 aldim bende.. Surekli 4x4 ama ayda 2 defa bineriz diye dusunuyorum.. (kamp yapalim falan diye) Atiker LPG var uzerinde ama kablolari baglayip, motorun uzerine...

7. Towarscke

Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi

Ynt: Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi Peki eger 4x4 degil de 4x2 alirsam o durumda da sorun yasar miyim? Herhangi bir kantar veya K1 belgesi zorunlulugu var mi, 4x2 lerin?
  8. Towarscke

Ynt: Arazi Tasiti Ve Kamyonet Bunalimi Ben vergisinde degilim, hadi kopruden de gecmem ama Kamyonet oldugu icin Kantar ve K belgesi zorunlulugu var diye biliyorum.. Alisverise gidipte, cikista durduran, Polis olunca 2000TL ceza yazilan araclar var. Gercekten bu tip araclari kullanan varsa ve...
  9. Towarscke

4x4 Araba alacam diyelim. Ford Ranger, Toyota Hilux, Isuzu D-MAX, Tata Telcoline-Xenon, Nisan Country-Skystar-Navara gibi bir arac bakiyorum. Normal otomobil olarak kullanmak istiyorum. Araziye cikacam. Ama ruhsatta "Kamyonet" geciyor.. Sonuc: 1. K Belgesi alacaksin, yoksa ceza alirsin 2050TL...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri