Arama sonuçlarınız

1. anerkad

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Lastiklerde sorun vardır büyük ihtimalle. İsuzu 87 nkr'de yaşamıştım ayni sorunu,yüksek hızda direksiyon kopacak gibiydi. bulamadığımdan lassa takmıştım.Sonra ayni sorunu yaşayınca ithal bir japon marka ile değiştirmiştim.Sanırım toyo idi.

2. anerkad

80km den Sonra Direksiyon Aşırı Vuruyor??

Ynt: 80km den Sonra Direksiyon Aşırı Vuruyor?? Benim başıma gelmişti.Isuzu Nkr kamyonetimde bir zamanlar. 100 km'yi hemen geçince sanki direksiyon kopacakmış gibi ses,vuruntu yapıyordu. Gazı kesince hemen normale dönüyordu.Direksiyonda hiçbirşey bulunamayınca lastikten diye düşündük.Lastikler...
  3. anerkad

DCM 83

dcm 83 plakalı mitsu tarafımdan Ayvalık Cunda sularında görülmüştür.. :) Üstelik Gezenbilir sticker'ıyla.. :) Sohbet etmek isterdim ancak sadece plakayı hatırladım.. Bekledim biraz..uğrarsa tekrar 0532 2153264..Engin.

4. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Güver Uçurumu olabilir..mi..
  5. anerkad

1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım

Ynt: 1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım Hayır kasko yapılmasına gerek yok. Sigorta şirketinden kasko değerini bildiren yaz isteniyor.

6. anerkad

amarok lastik yardım

Ynt: amarok lastik yardım Özel bir amacınız yoksa fabrika değerlerindeki ebatları tercih etmenizi öneririm. Benim şahsi görüşüm tabiki,birsürü araştırma sonucu takılan ebatlar sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.

7. anerkad

amarok lastik yardım

Ynt: amarok lastik yardım Yakın zamanda benimde lastiğe ihtiyacım olacak.Dmax 2007. Michelin planlıyorum yumuşak ve farklı bir lastik. Binek araçlarımda ve kamyonlarımda herzaman memnun kalmışımdır. Önerileri bende takipteyim.
  8. anerkad

1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım

Ynt: 1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım Daha ne ödiyeceksiniz...ödediğinizin alt dilimi yok zaten... Ben 1160x2 den 724x2 ye düşürdüm model yüksek sayılır 2007.
  9. anerkad

Opinel çakı

Ynt: Opinel çakı Opinel çakı kararma yapar bunu engelleyemezsiniz.Özelliği budur. Ayrıca kilit mekanizması kendine has güzelliktedir. Kullanma keyfine varın. Sevgiyle.

10. anerkad

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Teşekkürler Yavuz bey.Hani birde kirli istesek çok şeymi isteriz.Kazasız belasız kullanmanız temennilerimle.

11. anerkad

D-max yakıt tüketiminiz ?

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? Mazot'taki su oranı enjektörleri keser...değiştirilir. Enjektörler çamurdan düzgün püskürtmez, temizlenir..düzgün püskürtme sağlamak için. Ayar bu sanırım.
  12. anerkad

En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir

Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir Isuzu'yu baltayla kıramazsınız.. Şase kamyon şasesi.Ayrıca arka amortisör isteyenler kamyonet kullanmayacak. Otomobil grubunda bile makbuldur makas sistemi. Makaslı Ford 20m aklıma gelen. Anadolları bile kamyonet yaptılar, makas şase...

13. anerkad

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Sevgili murat, tamamen kullanıcı ile ilgili video. Cunda'da(Ayvalık) sıfırdan dönüş yaptığım sokağı çeksem şaşırırsın.. ;) Alışmayla ilgilide bu arada. dmax tabiki.. :)
  14. anerkad

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? Eski kamyoncuyum ben, NPR,NKR kullandım kendi şirketime ait araçlardı. Pompa ayarı olmaz..Problem olursa enjektörler değişirdi..Şimdi pompamı değişiyor...? Mazotu değişik yerlerden almamaya çalışın ve filitreleri kısa aralıkla değiştirmeye özen gösterin.Eski...
  15. anerkad

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? ful depo ile 600 km rahat. Süratli hatta agresif kullanma ile. 2007 4x4 2500 manuel.

16. anerkad

Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri

Ynt: Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52174.0 Nuri Demirağ ile ilgili bir alıntı yapmıştım,konuyu okuyunca aklıma geldi.
  17. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çılgın Türkler,yurdum insanı...Ne kadar ilginç,dünyanın hiçbiryerinde böyle restorasyon olmaz olamaz..
  18. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Piyango'ya bile konu olmuş..Bimarhane tabirini ilk kez duyuyorum.Güzel soruydu..Teşekkürler Nursel hanım.

19. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Medrese'lere bir bakalım..Sivas'ta olabilir.
  20. anerkad

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Sevgili Cavit bey, Bildiniz diyorum :) ve bekliyoruz.. Benim memleketim olurlar kendileri aynı zamanda. Özel çektiklerinizden olsun..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri