Arama sonuçlarınız

1. K

Allah Rızası İçin, Jeep Sevdası İçin Yardım

Ynt: Allah Rızası İçin, Jeep Sevdası İçin Yardım ustalarım birde benim şüphelendiğim bu aracın karbirötörüyle hava filtresi var. Üzerindeki hava filtresi yağlı, buna yeni bir hava filtresiyle karbürötör taksak uyumlu çalışacak bi aracınki varmı yoksa illaki kendi orjinalinimi bulmamız gerekiyor

2. K

Ynt: Allah Rızası İçin, Jeep Sevdası İçin Yardım Resim Devamları Resim devamları
  3. K

Arkadaşlar bundan 6 ay önce daha önce hiçbir bilgim ve tecrübem olmamasına rağmen bir adet ilk başta ne olduğunu bilmediğimiz ilk başta bize CJ-5 dedikleri bi jeep aldık ve kendi şartlarımızda yaptırdık fakat bu aracımın ilk başta motor normalde tıkır tıkır çalışmasına rağmen 05 derecelik bi...

4. K

Willys 1.2 Motor Yardım

İlk defa 1954 model bir willys jeep aldım acemi olarak büyük bir titizlikle toplattım, ama sürmeye başlayınca bazı sorunlar başladı fakat usta bulamadım. Araç ruhsatda yazana göre 1,2 benzili motor bir de az yaksın diye lpg taktırdık. araçtaki ilk sorunumuz araç bağırıyor fakat gitmiyordu sonra...
  5. K

Ustalardan Yardım Bekliyoruz

Ynt: Ustalardan Yardım Bekliyoruz Ustam aracım çok şükür çıktı 1 aydır biniyorum ama bazı sorunların çözümünü bulamadık 1. Si yakıt araç ortalama km de 1 tl yakıyor LPG de ona rağmen çekiş çok düşük sürekli takviyede gezmek zorunda kalıyorum bazı Arkadaşlarım tavsiyesi yeni bir motor, sizce...

6. K

Ustalardan Yardım Bekliyoruz

1969 Model CJ5 sanarak aldığımız bir Willys jeepimiz var jeepi biz sökük halde aldık bi arkadaşım yaptırmak için almış komple söktürmüş, zaten sökülmüş olduğu için biz önce kabortadaki ufak çürükleri yaptırdık sonra güzel bir boya sonra motoru yerine koydurduk sağ olsun iki yıldır yağmur altında...

7. K

Cj5 İçin Jant Ve Lastik Arıyorum

Ynt: Cj5 İçin Jant Ve Lastik Arıyorum ya senin jeepte varya işte öyle bi şey geniş taban lastikle şık duracak bi çelik jant arıyorum
  8. K

Cj5 İçin Jant Ve Lastik Arıyorum

İlk kez aldığım ve yeni tanıştığım cj5 için aksesuar jant ve lastik arıyorum. Elinde olan ulaşırşa çok memnun olurum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri