Arama sonuçlarınız

1. N

Satılık Denize Sıfır Arsa - Çanakkale

Merhabalar Değerli dostlar; Sahibinden - Tek Tapu - 199 m² - Çanakkale - Ayvacık - Kösedere de denize sıfır arsa Zorunlu olarak Taşraya geçtiğim için adıma kayıtlı tek tapu arsamı satıyorum. https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ adresinden İl: Çanakkale İlçe: Ayvacık Mahalle: Kösedere: Ada...

2. N

Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan

Ynt: Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim vosdost ve Bestamibey. bundan sonrasını Bilbo Batu bey ile detaylandıracağım. çekici aracı büyük olmasına rağmen neden ortadan böldüğü, şase bağlantıları elektrik tesisatı, kullanıyorsa fren sistemi...
  3. N

Ynt: Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan ayrıca aracın büyüklüğüne göre topuzda ki ağırlık değişken midir? yoksa tümü için 50-60 kg bandı mı geçerlidir? arkalarda daha sert amortisör sistemi ile çözebilirim

4. N

Ynt: Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan çok önemli bir teknik detay, aracın motorunun da arkada olduğunu düşünürsek çok büyük dezavantaj. anlaşılan işin içine biraz daha fazla fizik girecek. peki alınan hurda belgeli bir aracın bu şekilde kullanılmasında yasal bir engel varmıdır...
  5. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar; İsmim Ege, 26 yaşındayım, Bilişim sektöründe çalışıyorum, İstanbul Büyükçekmece'de yaşıyorum. Kendi imal edeceğim çekme karavanım için sizlerin arasına katıldım. ilgili bölümde konumu açmış bulunmaktayım. Acemi911 aynı bölgedeyiz, görüşmek...

6. N

Merhabalar; Öncelikle kendimi takdim edeyim, ismim Ege 26 yaşındayım İstanbul da yaşıyor ve doğa sporları ile ilgileniyorum. Forum'a sahibinden üzerinde tanıştığım bir beyefendi yönlendirdi. o da kendi çekme karavanını imal etmiş. Benim de bir çekme karavan projem var ancak yasal süreci...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri