Arama sonuçlarınız

1. tayfun.pekinbas

Ln 65 Almak Istıyorum Fıyat Arastıyorum

Merhaba, 3 yıldır 2010 model Hilux 3.0 Elegance kullanıcısıyım. Arabayı Off-Road da harcamamak için Ocak 2916 da 12.000 TL ye LN 65 aldım. Araç ilk sahibinden. 89 yılında Bursa da projelendirilerek jipe çevrilmiş. 7 kişilik ruhsata işli. Aldıktan sonra arka kilit taktım, 33 lastik taktım, komple...

2. tayfun.pekinbas

Galloper İçin Tavan Barı

Ynt: Galloper İçin Tavan Barı Merhaba, Tam aradığım ürün. Bu arada bir usta ile konuştuk işe başlayacaktı ama adaama artık ulaşamıyorum. Olmaz sa sizinkisi gibi bir ürüne bakacağım. Sizinkisi de çok şık olmuş.

3. tayfun.pekinbas

HYUNDAİ GALLOPER YEDEK PARÇA OLAN ARKADAŞ VARMI?

Ynt: Hyundai Galloper Yedek Parça Olan Arkadaş Varmı? Servisten bulabileceğimi bilmiyordum açıkçası. Aracın modeli eski diye hiç bakmadım. En kısa zamanda bakacağım. Solda sinyalim yok, dağ gibi arabam şaşı kaldı...
  4. tayfun.pekinbas

HYUNDAİ GALLOPER YEDEK PARÇA OLAN ARKADAŞ VARMI?

Ynt: Hyundai Galloper Yedek Parça Olan Arkadaş Varmı? Merhaba, Bana da sol ön sinyal lazım

5. tayfun.pekinbas

Galloper İçin Tavan Barı

Ynt: Galloper İçin Tavan Barı Gerçekten çok beğendim, elinize sağlık. ben de aşağıdaki ürünü almak istedim ancak şu an yokmuş. http://www.humaoto.com/Port-Bagaj-Roof-Rack,PR-984.html artık alternatif bakacağım.

6. tayfun.pekinbas

Galloper İçin Tavan Barı

Ynt: Galloper İçin Tavan Barı Haşmet Bey, Fotoğraflar için teşekkür ederim. Bu hafta sonu İstanbul Huma Oto da buna benzer bir tane buldum ve çok hoğuma gitti. Alacağım model bu. Siz bunu nereden ve kaça tedarik ettiniz? Sizinkisi uygun ise almak isterim. Selam ve saygılar.
  7. tayfun.pekinbas

Galloper İçin Tavan Barı

Ynt: Galloper İçin Tavan Barı Merhaba, Ben de off road yapmıyorum. İlk etapta 4x4 kullanma hevesim vardı. Ama bu arabayı kullanmak çok zevkli geldi. Ufak tefek aksesuarlar yapıyorum. Ön kapıta Gr ch kare kasa rüzgarlığından aldım, alıştırdım ve taktım. Güzel oldu. Şimdi Şık bir Sepet yapmak...
  8. tayfun.pekinbas

Galloper İçin Tavan Barı

Merhaba, Galloper 5 kapı kullanıcısıyım. Araca tavan sepeti almak istiyorum. BNB RACK marka sepeti beğendim. Tavanda sepeti tutacak çıtalar ile alakalı çözüm bulamadım. Yağmur oluğuna sıkıştırılan piyasa malı ayaklar görsel olarak çok kötü. Thule çıta ve bağlantı seti de pahalı geliyor. Tavan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri