Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar
Mevcut 2.5 düz dizel motorumu değiştirmek istiyorum bu yüzden faturalı temiz bir BD30 motor arıyorum.
Bilen yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
Selam Arkadaşlar
Yolda mazotum bitti ve tekrar mazot alınca arabayı çalıştıramadım sanırım mazot pompasındaki havayı almam gerek fakat tam olarak nerden yapıldığını bilmiyorum.
Motor düz dizel 2.5
Ynt: 90 Model Yeni Defender'ım
Teşekkür ederim :) Aracım 2 haftadır sanayi de içinde bir takım çalışmalar yapılıyor. Şanzıman kapağı açıkta , levye ile zamanında kastırılarak açılmış ve yerine monte edilmemiş bu yüzden çok fazla motor ses ve ısı alıyordu şu anda onu düzeltiyoruz ve yalıtım...
Ynt: Defender Ön Konsol Arıyorum
Selamlar acaba nasıl bir yol izlerim kiminle görüşürüm ön konsol gerçekten çok harap durumda yardımcı olursanız sevinirim.
Ortalama fiyat konusunda bilginiz var mı?
Selam Arkadaşlar
90 model Defender 110 için ön konsol arıyorum 2. el temiz yada 0 olabilir nereden bulabilir yada elinde olan varsa satın alabilirim.
Teşekkürler
Herkese Selamlar
Aşağıdaki 90 model , 2.5 dizel 110 defender'ı düzce den geçen ay aldım.
İlk mekanik bakımını Hüseyin abi yaptı (otomekanik) alt takımlar değişti şanzıman da tamir yapıldı (5. vites kavramıyordu) direksiyon da boşluk vardı o da yapıldı ama hala çok az boşluk var.
Şimdi de...