Arama sonuçlarınız

1. ekuzu

Bd30 Motor Arıyorum

Ynt: Bd30 Motor Arıyorum hocam nerden almış acaba daha ellerinde varmıymış?

2. ekuzu

Bd30 Motor Arıyorum

Selam arkadaşlar Mevcut 2.5 düz dizel motorumu değiştirmek istiyorum bu yüzden faturalı temiz bir BD30 motor arıyorum. Bilen yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
  3. ekuzu

Mazot Pompası Havasını Alma

Selam Arkadaşlar Yolda mazotum bitti ve tekrar mazot alınca arabayı çalıştıramadım sanırım mazot pompasındaki havayı almam gerek fakat tam olarak nerden yapıldığını bilmiyorum. Motor düz dizel 2.5

4. ekuzu

90 Model Yeni Defender'ım

Ynt: 90 Model Yeni Defender'ım Teşekkür ederim :) Aracım 2 haftadır sanayi de içinde bir takım çalışmalar yapılıyor. Şanzıman kapağı açıkta , levye ile zamanında kastırılarak açılmış ve yerine monte edilmemiş bu yüzden çok fazla motor ses ve ısı alıyordu şu anda onu düzeltiyoruz ve yalıtım...
  5. ekuzu

Defender Ön Konsol Arıyorum

Ynt: Defender Ön Konsol Arıyorum Selamlar acaba nasıl bir yol izlerim kiminle görüşürüm ön konsol gerçekten çok harap durumda yardımcı olursanız sevinirim. Ortalama fiyat konusunda bilginiz var mı?

6. ekuzu

Defender Ön Konsol Arıyorum

Selam Arkadaşlar 90 model Defender 110 için ön konsol arıyorum 2. el temiz yada 0 olabilir nereden bulabilir yada elinde olan varsa satın alabilirim. Teşekkürler

7. ekuzu

Ynt: 90 Model Yeni Defender'ım Teşekkür ederim, 10.800'e aldım şu ana kadar mekanik bakımlarına 2500 tl civarında para harcadım.
  8. ekuzu

Herkese Selamlar Aşağıdaki 90 model , 2.5 dizel 110 defender'ı düzce den geçen ay aldım. İlk mekanik bakımını Hüseyin abi yaptı (otomekanik) alt takımlar değişti şanzıman da tamir yapıldı (5. vites kavramıyordu) direksiyon da boşluk vardı o da yapıldı ama hala çok az boşluk var. Şimdi de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri