Arama sonuçlarınız

1. C

Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Yol boyunca videolar, fotoğraflar çekmeyi ben de istiyordum fakat güvenlik sebebi ile bunu yapamadım. Tek başıma olduğum için iPhone'umu aracın içinde çıkarmaya çekindim açıkcası. Yanlış anlaşılmasın, hiç kötü bir insana rastlamadım...

2. C

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Muhammed, Facebook'tan mesal attım. Diğer klasörüne düşmüş olmalı. Şimdiden iyi yolculuklar. Maceranı burada bizlere aktarmayı ihmal etme. :)
  3. C

Gezi Arkadaşı

Ynt: Gezi Arkadaşı Hayalimdeki rota :) yalniz iran-hindistan gecisi icin pakistan'dan gecisi oneren kimse gormedim bu turu gerceklestiren. Dikkat etmenizde fayda var derim. Bol sanslar! ;) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. C

Tayland Seyahatim İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Tayland Seyahatim İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Merhaba, biz de bir arkadasimla Tayland gezisi planliyorduk agustos ayi icin fakat ordunun yonetime el koymasi ve disari cikma yasagi yuzunden turistler sıkıntı cekiyorlarmis. Gelismeleri yakindan takip etmenizde fayda var. Biz gidemeyecegiz...
  5. C

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Etkaize, süper fikir! Çok güzel olur. :) Görüşmek üzere..

6. C

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Halfeti, balıklıgöl ve mardinden fotoğraflar...

7. C

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Selamlar, seyahatimi tamamladım :) Birkaç bilgi ve fotoğraf ekliyorum. Başka sorularınız olursa da çekinmeden sorun hepsini cevapmalamaya çalışacağım. - Rota: İstanbul - Hatay - Antep - Halfeti (Urfa) - Antep - Urfa - Mardin -...
  8. C

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin rabbit, soylediklerinin tamami dogru. Gaziantep'te emniyet gorevlileri ile gorustum ve maalesef guvenli biryer bulamadilar. Etkaize, fotograflari en son toplu koymayi dusunuyorum. Cok fotograf cekmiyorum gerci ama yeterli sayida...
  9. C

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Gaziantep'ten selamlar :) Otostop ile gezimin 3. Gunundeyim. Gaziantep'te cadir kuracak guvenli biryer bulamadim maalesef. :( 22nisan'da sanliurfa'da olacagim. Urfa'da cadir kuracak guvenli biryer bilen ya da misafirperver biri var...

10. C

Ynt: Otostopla İstanbul'dan Hatay - Urfa - Antep - Mardin Tekrar selamlar, suan Hatay'dayim. 19saatte 10aracla hataya vardim. Bu aksam gaziantep'e gececegim. Etkaize yanitin icin cok tesekkur ederim, yardimin icin de :) bir gece cadirda kaldim, bu gece de antep'e gececegim hatay'da simdilik...

11. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba, ben İstanbul'dan Çağlar. Daha önce seyahat tecrübelerim olsa da aranıza yeni katıldım. Doğaya hayranım, şu aralar kampçılık ile ilgileniyorum ve otostopla seyahat ediyorum. Önümüzdeki hafta için bir planım var gezi planları sayfasında bulabilirsiniz. Otostop ve kamp ile güneydoğu...
  12. C

Teşekkürler Etkaize. Cevap bekliyor olacağım. Bu arada soyadlarımızın aynı olması da hoş bir tesadüf olmuş ;) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. C

Merhabalar, İstanbul çıkışlı kısa GAP turu yapacağım. Herhangi bir yerinden katılmak isteyen olursa mutlulukla karşılarım. :) Güzergah ile ilgili yorum yaparsanız çok iyi olur. Ne derece güvenlidir, kamp için uygunmudur vs. Tur bigileri: - 19 Nisan İstanbul çıkışlı (1 haftalık) - Geçilecek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri