Arama sonuçlarınız

1. karavancı78

Bi Çareeeeeeee

Ynt: Bi Çareeeeeeee Merhaba; aynı sorun benim 93 GC'de de vardı; sürekli değerler sıfırlanıyordu; dolu olduğu halde cam suyu seviyesini boş gösteriyordu; değişmesi lazım çıkmacılardan sağlam bir tane bulunur dediler; bunun dışında bazen sabahları araç zor çalışıyordu meğer akü bitikmiş; amperi...

2. karavancı78

Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ?

Ynt: Bu Anahtar Zj'ye Mi Ait ? Zj'ye İse Nerede Kullanılıyor ? Kapı anahtarı o, ZJ ile alakalı değil, karışmış olmalı
  3. karavancı78

245 75 16 Çamur Lastikleri

Merhabalar; aracım 93 Grand Cherokee ZJ; üzerinde 235 75 15 lastikler ve orijinal 15" jantları var; araca 2" get uyguladık. Yine ZJ den çıkma 16" orijinal jantlar buldum, bu jantları 245 75 16 BFG M/T lastiklerle takmayı planlıyorum...ölçü sorunu olur mu?? 2" yükseltme yeterli olur mu??

4. karavancı78

Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı?

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Merhabalar, nihayet demirleri ustama taktırabildim, tampon söküldü ve şaseye kaynak yapıldı, hiçbir ölçü sorunu yok, benim îşîmi görecektir, umarım mamalar da adresinize ulaşmıştır, teşekkürler
  5. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Takip nosu ektedir

6. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Merhaba; mamaların siparişini verdim; sipariş no:96891422 şeklindedir. Selamlar...

7. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Merhaba kargonuz dün ulaştı, teşekkürler, yoğunluktan henüz paketi bile açamadım, bu cuma veya ctesi servise götürücem. Siz bana adresinizi telefonunuzu ve isminizi yazabilirseniz sevinirim.saygılarımla
  8. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Merhaba, henüz ulaşmadı akşam ofise dönünce tekrar kontrol ederim. selamlar
  9. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Şimdiden teşekkür ediyorum, kargo elime ulaşınca tarafınızı bilgilendireceğim.Saygılarımla

10. karavancı78

93 Zj 5.2 Farların Auto Modu Sensörü Hangisidir?

Merhabalar; tam aracın hiçbir sorunu kalmadı herşeyi tıkır tıkır çalışıyor derken; süpriz bu sabah daha once çalışan farların AUTO modundayken çalışmadığını farkettim.Normal şartlarda farlar AUTO seçildiğinde gündüz sönmeli gece yanmalı fakat benimki şu an sürekli yanıyor gündüz gece...

11. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Merhaba; benim için uygundur, bana göndermeniz mümkünse haftabaşı ustama uğrarım, montajını yapabiliriz uygundur derse mamaları seve seve yollarım...ben de hem evde hem sokakta köpek besleyen biri olarak...
  12. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? 93 ile 97 lerin ön tamponları farklı sanırım, tam uyar mı acaba? Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?

13. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Merhaba fotoğraf yükleyebilir misiniz??
  14. karavancı78

Ynt: Standart 93 Grand Cherokee Zj'de Çekme Halatı Önde Ve Arkada Nereye Takılmalı? Teşekkür ederim; ek aparat olmadan bu iş olmayacak anlaşılan; şimdilik römork çekme demirinden arka kısımdan çekeceğiz gerekirse...bir süre sonra vinç taktıracağım zaman hepsini toptan halletmeyi...
  15. karavancı78

Merhabalar; El vincimizi aldık, henüz bir yerde saplanmadık ama bir prova yapalım dedik, çeki demiri halkası ön ve arka tamponların üzerindeki sağlı sollu siyah kapakların altından direkt şaseye bağlanır zannediyordum fakat sökünce gördümki altında köpük var; hadi arka tarafta römork çekme...

16. karavancı78

93 Grand Cherokee Zj Aracın İçindeki Benzin Kokusu??

Ynt: 93 Grand Cherokee Zj Aracın İçindeki Benzin Kokusu?? Merhabalar; Yanıtlar için teşekkür ederim; kaçak kontrolü yapıldı, kaçak yokmuş ancak, bujiler buji kabloları ve bobin bitik olduğu için değişti, bunlar yakıtı çiğ atmasına sebep olur dedi ustam; ayrıca egzos orta susturucu da...
  17. karavancı78

4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı??

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? Tavsiyeleriniz üzerine dört tekere de zincir takıp Aynı yola çıktık.... Sıfır problem...bazı yolları küreklerle kendimiz açtık sadece :)
  18. karavancı78

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? Merhaba; bahsettiğiniz portatif vincin Goliath marka olanını buldum 3500 LB ... vinç çekse bile halatı çok ince göründü gözüme...malum bizim araçların boş hali 2 ton...peki normal tampona takılan sabit vinci aynı...

19. karavancı78

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? Sayın Bahadır Bey, evet tahmin ettiğiniz gibi vinçten imtina etmemin sebebi ruhsat işlemleri, offroad tampon taktırmak da istemiyorum, aracın fabrika çıkışı halini seviyorum zaten ağırlıklı offroad değil karavan çekmek...
  20. karavancı78

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? Hepinize zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.Garanti olsun diye artık iki takım zincir ve küreği bagaja yerleştirdim.vinç taktırmak istemediğim için trifor veya el vinci gibi kullanabilecegim hi jack...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri