Arama sonuçlarınız

1. Z

Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014

Ynt: Bursa Nilüfer 1.kamp Karavan Festivali; 17-19 Mayıs 2014 takipteyim. Ayvalık dönüşü uğrayabilirim

2. Z

İstanbul'dan İspanya'ya Motosikletle Yolculuk Planı

Ynt: İstanbul'dan İspanya'ya Motosikletle Yolculuk Planı merhaba rotanız güzel ama 100 gün uzun bir süre, tek başına sıkılırsınız. vizeler konusunda fazla bilgim yok sadece bildiğim AB ülkelerine shengen vizesi ile girişler serbest. Makedonya Türklere vize uygulamıyor. hırvatistanı bilmiyorum...
  3. Z

İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk yurt dışı seyahatte "hiç" dil bilmemek sorun olabilir diye düşünüyorum. en azından belli başlı kelimelerin bilinmesi lazım. örneğin otoyolda EXİT kelimesini bilmiyorsanız çıkışı kaçırdınız demektir. yada anlık uyarı yazıları, anonsları...

4. Z

E P G 02: Makedonya

Ynt: E P G 02: Makedonya merhaba, bahsettiğiniz niyazibey konağındaki gezi grubu biz olabiliriz. otobüsle sizin rotanızın tersinden başlamak üzere aynı yerleri gezmişiz. karavanla gezmek için not ettiğim bir rotaydı
  5. Z

İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk merhaba, öncelikle Yunanistan üzerinden seyahat edecekseniz araç için uluslararası kasko ve uluslararası ehliyet gerekiyor. uluslararası ehliyeti sadece Yunanistan istiyor. pazarkule'den italyaya kadar temiz otoyolu var. ve yol...

6. Z

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar ben, yaşamda yarım asır, iş hayatında çeyrek asırlık üzeyir yılmaz. çiçeği burnunda emekliyim. motokaravan sahibi olmayı planlarken sitenizden haberdar oldum. o kadar yazı okudum ki sitenizde, bir parçası olma isteğim doğdu ve üye oldum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri