Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye
Sabri bey; evet dediğiniz gibi vites topuzunda düğme var ayrıca dreksiyondada bulunuyor, Sürekli D konumundaki kullanımda bunlar işlevsiz haldedir, ancak vitesi manuel konumuna ( D konumunun sol yanına çekince vites topuzunu) bunlar...
Evet bende aynı kanaattayım ve doğrusuda bu geliyor şu ekonomik kriz içindeyken, çokda ince düşünmeye gerek yok sanırım, paylaşım için teşekkürler...
Sakyuz arkadaşım
Yıllardır otomatik kullanırım neyin ne olduğunu iyi bilirim ama senin bilmediğin şuan kullandığım aracın özellikleri ssangyong sahibi isen bu araçların 6 ileri olduğunuda biliyorsundur ve benim kullanım alanlarım dağ...
Vites D konumundayken vitesi nasıl küçülteceksiniz...? Yazıyı tammı okumadınız acaba...? Sizin dediğiniz şekil yavaşlama düz vites arabada alt vitese alarak yavaşlaya bilirsiniz ancak...
Konunun özüde bu değil zaten....
Otomatik...
Herkeze merhaba
Siteye henüz yeni katıldım konu başlıklarında fren balatası olarak aradım ancak ya bu konu yok yada gözümden kaçtı, bu yüzden bu konu başlığını açtım paylaşılacak bilgiler için şimdiden teşekkürler..
Tam bir sene önce 2008 model A/T Actyon sports aldım, araçdan genel olarak...
Ynt: Şanzıman Sıkıntısı
Merhabalar
Aynı sıkıntı benim aracımdada var. 2008 actyon sports A/T. servise bunu sordum öncelikle yazılım güncelleme yapacaklarını titreme geçmezse tork konvektörü çıkarılıp ayarlanabiliyorsa tamiri olmuyorsa yenisi alınmalı diye anlattı ancak değişim için yaklaşık...