Arama sonuçlarınız

1. SerCan33

Lada Servisi

Arkadaşlar merhaba; Arkadaşlar Mersin - Tarsus veya Adana bölgesinde lada dan anlayan iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz hangi servise gitsem geri çeviriyor ladadan anlamıyoruz diyorlar ..Saygılar

2. SerCan33

lada alirken nelere bakilmali ?

Ynt: Lada Alirken Nelere Bakilmali ? Hocam öncelikle sitedeki ilanlara bende baktım turuncu gercekden özenli dizilmis ama birebirde görmek çok önemli aracı sitede durduğu gibi durmaz aracınız güzel lakin sunu altınız cizmeliyim bende doblo vardı niva döndüm ciddi bir konfor farkı var ama spor...
  3. SerCan33

Antalya Niva Nüfusu +1

Ynt: Antalya Niva Nüfusu +1 Hocam elinize sağlık güzel paylasımınn için araç on numara olmus allah kazadan beladan saklasınn keyifli sürüşler ..Saygılar

4. SerCan33

Lada Niva Hidrolik Direksiyon

Ynt: Lada Niva Hidrolik Direksiyon Sayın remzi bey Yakın planda düşünüyorum sonuçları sizlerle paylasacam yapılıs resimlerini usta ile bugun konusdumm mümkündür dedi ben 1991 lada kulanınca cok rahat dedim modeli sordum 1991 diyince nasıl yanı dedim hemen gidip usta ile konusdum yakın zamanda...
  5. SerCan33

Lada Niva Hidrolik Direksiyon

Arkadaslar merhabalar Bugun sanayide aracımın yagı değiştirirken 1991 lada niva bindim denemek içinn araçda hidrolik direksiyon vardı bu mümkünn fiyatın 1000 tl ye halletmişler cokda güzeldi tavsiye edermisiniz ?

6. SerCan33

Vaz 2121 + Vaz 2131

Ynt: Vaz 2121 + Vaz 2131 Demekki rusyanın limuzinn tarzı bu oluyormus helal olsun :)

7. SerCan33

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar Ben Sercan mersin den katılıyorum aranıza keyifli forumlar kazasız süreşler.. Saygıalar
  8. SerCan33

Lada Niva Yağ Tavsiyesi

Ynt: Lada Niva Yağ Tavsiyesi Çok teşekkür ederimm hasan bey ilginiz içinn yarın sanayide değiştirecem .. Saygılar
  9. SerCan33

Lada Niva Yağ Tavsiyesi

Arkadaşlar merhabalar bugun itaberi ile 1993 model 1.6 lada niva aldım aracı genel olarak bakıma sokmayı düşünüyorum tavsiy ettiğiniz motor ve sanzıman yağı markası nelerdir sanayideki ustalar castrol dediler ? Ve son olarak motor ve sanzıman yag katkılarını eklemelimiyim sizce yardımlarınızı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri