Arama sonuçlarınız

1. M

96 Zj Grand Cherokee 5.2

Merhaba Arkadaşlar Kilometresi 140.000 olan 96 zj grand cherokee 5.2 için sormak istediğim sorular var. - Araçtan yüksek hızlarda uğultu geliyor. ( Ayna mahruti ile ilgili bir sorun olabilir ) - Radyosu arızalandı. - Ön aksamdan kasislere biraz hızlı girince fazla ses geliyor. - Ön taraftaki...

2. M

96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu

Ynt: 96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu Cumartesi gunu depoyu doldurdum. Sehir ici ve sehir disi karisik gittim diyebilirim. Tekrar depoyu doldurdum. Gittigim kilometreyi ve doldurdugum lpg yi oranladim. Kilometrede 70 kurus yakiyor. Buyuk bir ihtimalle anlik yakit tuketimine...
  3. M

Ynt: 96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu yakit tuketim gostergesinde bir problem olabilir mi peki? sizin dediginiz sekilde deneyecegim. degerler yine yuksek cikarsa, araci alcaltip ilk haline getirecegim. o sekilde kullanacagim. cevap icin tesekkurler.

4. M

Merhaba, 1 ay once 96 model jeep grand cherokee 5.2 V8 141000 km de satin aldim. Hayalimi gerceklestirdim mutluyum. Fakat soyle bir sorun oldugunu dusunuyorum. Arac yuksektilmis ve lastikleri daha buyuk. Tartarini marka lpg mevcut. Yakit tuketimi olarak 33-34 litre gosteriyor yol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri