Arama sonuçlarınız

1. O

Bingöl De Defenderden Anlyan Birileri Araniyor

Ynt: Bingöl De Defenderden Anlyan Birileri Araniyor Alkım Özden bey merhabalar. Ben serkan beyle göruştüm .Sag olsun cok iyi bir beyefendi banada ok yardımcı oldu ve telefonda uzun uzadıya konustuk ve bu konusmanın neticesinde karşılıklı bir güven olustu . serkan bende buraya kadar gelmeden bir...

2. O

Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında

Ynt: Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında Merhabalar benim bu konuyu acmaktaki amacık bazı bilinmiyenleri ortaya cıkarmaktı. benim eksik bildiklerimi yada yanlış bildiklerimi, bizzat yasamıs basından gecmiş tecrubeli abilerimizce dogrulamak yada düzeltmekti. inşallah beminde kısmetim...
  3. O

Herkese merhabalar. Bingöl de Land Rover ( Defender ) den anliyan bi usta ariyorum.Lutfen bildiginiz birisi var ise iletisim bilgilerini alabilirmiyim. Tesekkur ederim.

4. O

Herkese merhabalar. Bingöl de Land Rover den anliyan bi usta ariyorum.Lutfen bildiginiz birisi var ise iletisim bilgilerini alabilirmiyim. Tesekkur ederim.
  5. O

Ynt: Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında Ahmet Bey öncelikle ilginize Teşekkürler . Bende dün Maslak sanayide bi iki kişiyle görüştüm nissan motor artırıp taktirabilecegimi motor numarasına az kusur olarak muayeneden geçeceğine falan bahsettiler . Iste insanın içine birden kuşku...

6. O

Herkese selamlar. Geçmiş konulara göz gezdirirken yeni çıkan kanunlardan dolayı hidrolik direksiyon değiştirmenin zor olduğunu hatta değiştirilemediğini artık motor atarken aynı motorun atıldığı konusunda bilgilere ulaştım. benim merak ettiğim konu ise su anda bir araba almak üzereyim ve bu...

7. O

300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen

Ynt: 300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen Cevrılmıyor evet . benzınlı araca benzınlı motor dızel araca dızel motor atılıyor . bu bıle aracın kendı orjınal motorunu koymak zorundasınız yanı defendere artık farklı bır arac motoru atmılmıyor . Read more...
  8. O

Ynt: 300 Td Motor Ve Rn380 Şanzıman İcin Yardım Lütfen Motor sanzıman ısı kolay her zaman bulabılecegınız seyler dıyebılırım. benım anlamadıgım sey benzınlı araca sız nasıl dızel bır motor uygulayacaksınız ? ( motoru İŞLETMEK yanı ) Read more...
  9. O

Herkese merhabalar. istanbulda 300 Td MOTOR VEYA PUMA MOTOR VE RN380 ŞANZIMAN satan birilerini tanıyanlar varmı aramızda. Son zamanlarda bu motor ve şanzımanı aracına takan bilileri kaca malettigini, bu işi en iyi nerede yaptırabilecegim ve benzinli bi araçı bu uygulamayı yaparken başka ne gibi...

10. O

Yurt Dışından Motor Getirme Hakkında

Ynt: Yurt Dışından Motor Getirme Hakkında Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Son olarak türkiyede 300 td bi motoru işçilik beraber kaca maledebiliriz acaba bunun hakkında bilginiz varmı acaba yaklaşık olarak yani. Benim bütçe kısıtlı olduğundan ilk olarak benzinli bi araç alıp...

11. O

Yurt Dışından Motor Getirme Hakkında

Herkese merhabalar. Can sıkıntısından yabancı sitelerde gezinirken yurt dışında inanılmaz td5 , 300 td, 200 td, olsun birsürü motor mevcut. Acaba aramızda yurt dışı dan motor getirmiş, prosedürü ne olduğunu bilen arkadaşlar varmıdır acaba bu konu hakkında bana ve sitede bu konu hakkında bilgi...
  12. O

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur COK TESEKKUR EDERIM ABICIM EMEGINE SAGLIK

13. O

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur MERHABALAR ONCELIKLE EMEGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM. MUMKUNSE BANADA GONDERIRMISINIZ. gul.ozgur@hotmail.com TESEKKUR EDERIM
  14. O

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defender Yeniden Doğuyor Hemen cevaplamanız ve ilginiz icin cok teşekkur ederi. ben sizin arabanız gibi 130 luk düşünüyorum hatta su an sitede satılık birtane var trabzonda 130 defeder dizen 13000 tl istiyor ve pas oldugunu söyluyor ben boyle dizel bir araç alıp orjinali gibi yapmak...
  15. O

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defender Yeniden Doğuyor ÖNCELIKLE HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAH KAZADAN BELADAN KEM GOZDEN KORUSUN. BENDE DEFENDEN ALIP YAVAS YAVAS TADILATINI YAPIP BINMEK ISTIZORUM AMA MALIYET KONUSUNDA PEK BI FIKRIM YOK. ISE BASLAMADAN ONCE MALIYETINI BILMEK ISTERIM TABIKI PIYASAZA BAKTIGIMDA...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri