Arama sonuçlarınız

1. E

Likya Yolu Orjinal Haritası -ücretsiz

Ynt: Likya Yolu Orjinal Haritası -ücretsiz Metin bey merhaba, Önümüzdeki hafta başlayacak yürüyüşümüzle ilgili olarak haritaya ihtiyacımız var. Size e-posta yollamıştım fakat herhalde elinize ulaşmadı. Bir de buradan yazayım dedim :) Özellikle Kaş ve sonrası parkurları içeren harita paftaları...

2. E

Karia Yolu Hakkinda

Ynt: Karia Yolu Hakkinda Bende kitap mevcut. Pandora kitabevinden veya internetten rahatlıkla elde edilebilir. Ayrıca içinde harita da mevcut
  3. E

Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları

Ynt: Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları Emrullah bey sıcaklık konusunda çok haklısınız. 4 veya 5 kişilik bir grup ile yürüyeceğiz. Geçtiğimiz 2 yıl boyunca yıllık izin problemlerinden dolayı Kaş'a kadar olan kısmı Temmuz ve Ağustos aylarında yürüdük mecburen. Dolayısıyla...

4. E

Ynt: Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları Bilgiler için teşekkürler. Siteyi incelemeye başladım. Oldukça faydalı oluyor. Emeğinize sağlık.
  5. E

Karia Yolu Datça Yarımadası Parkuru

Ynt: Karia Yolu Datça Yarımadası Parkuru Merhaba, Umarım iyi geçer yürüyüşünüz. Bildiğim kadarıyla su temini Karia Yolu'nda sorun teşkil edebilir. Mümkünse Karia Yolu rehber kitabını almanızı öneririm. Hem harita mevcut hem de ayrıntılı yol tarifleri var. Biz Likya Yolu'nu bitirdikten sonra...

6. E

Merhaba, Bu yaz Kaş - Gelidonya feneri arasını yürüyeceğiz. Öğrendiğim kadarıyla su kaynakları özellikle Kekova'ya kadar sıkıntılıymış. Yürüyen arkadaşların bilgi ve yönlendirmesine ihtiyacımız var. Yürüyüş Temmuz veya Ağustos ayında olacak. Yardımcı olabilirseniz seviniriz. Saygılar

7. E

Likyayolu.gov.tr

Likya yolunun, Antalya valiliğine bağlı turizm müdürlüğü tarafından, haritalı kitabı çıkarılmış. Siteyi ziyaret ettim; gayet güzel. Kitabı da almak istiyorum. Kitap elime ulaştığında ayrıca bilgi verebileceğim. Gezenbilir üyelerinin bilgisine sunmak istedim.
  8. E

Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski?

Ynt: Nisan Ayında Yaban Domuzu Riski? Nisan ve Mayıs ayları yürüyüş ekiplerinin yoğun olduğu aylardır. Biz iki yıldır izin durumumuz nedeniyle arkadaşlarla yaz dönemi yürüyoruz. Bir tane avcıların vurduğu, ölü olan haricinde domuz görmedik. Zaten yaban hayvanları insan kokusunu aldığında...
  9. E

Sultanlar Yolu - Yunanistan Ve Türkiye Trekking Rehberi

Ynt: Sultanlar Yolu - Yunanistan Ve Türkiye Trekking Rehberi Sedat bey merhaba, Yürüyüşe yeni başlayan birisi olarak bu kitap beni ve arkadaşlarımı acayip mutlu edecektir. Çarşamba günü alacağım. Teşekkür ederim :)

10. E

Likya Yolu Rehberi

Ynt: Likya Yolu Rehberi Merhaba, Biz ilk olarak Akbel'e kadar yürüdük. Bu yaz hedefimiz Demre ya da Finike'ye kadar gidebilmek. Özellikle su bilgileri bence en güzel bilgiler olmuş. Çok teşekkürler. Yürüyüşe çıkmadan mutlaka yazıcıdan çıktı alıp ilgili bölümleri öyle yürüyeceğim. Saygılar

11. E

Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları

Ynt: Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları Merhaba, Biz muhtemelen 3 arkadaş 2-3 günlük bir yürüyüş yapacağız. Dönem olarak mecburen yaz olacak. İstanbul da ikamet ettiğimiz için ister istemez süreci yaza taşımak zorunda kalıyoruz. İzin problem olabiliyor. Ancak öyle bile olsa...
  12. E

Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları

Ynt: Melas Vadisi-antalya'dan Konya'ya Kervan Yolları Merhaba, Oymapınar'ı ve o bölgeyi az çok biliyorum. Fakat bahsettiğiniz yoldan haberim yoktu. İlk fırsatta mutlaka yürüyeceğim. Muhtemelen yaz döneminde yürüyeceğim için çok yorucu olur mu diye düşünüyorum. O dönem için parkur açısından bir...

13. E

Karia Yolu Hakkinda

Ynt: Karia Yolu Hakkinda Teşekkürler :)
  14. E

Karia Yolu Hakkinda

Ynt: Karia Yolu Hakkinda Kitap nasıl? Yeterince açıklayıcı mı? Siteden öğrendiğime istinaden işaretler iyiymiş. Tabi yürümeden bilemiyoruz. Karia için biraz daha geciktireceğim gibi duruyor. Şu anda Likya'nın ilk çeyreğini yürüdük arkadaşlarla; umarım 2014 yazında diğer çeyreği yürüyeceğiz...
  15. E

Kelebekler Vadisi'nden Kabak Koyu'na yürüyüş

Ynt: Kelebekler Vadisi'nden Kabak Koyu'na Yürüyüş Merhaba, Kelebekler vadisinden kıyıdan bildiğim kadarıyla Kabak koyuna giden bir yol yok. Faralya'ya geri gelip likya yolu işaretlerini takip ederseniz araç yolundan çok daha zevkli bir yürüyüş rotasına kavuşursunuz. Unutmayın kırmızı beyaz...

16. E

Karia Yolu Hakkinda

Ynt: Karia Yolu Hakkinda Merhaba, Biz de arkadaş grubu olarak o yolu yürümeyi düşünüyoruz. Aşağıdaki linkten gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Umarım faydalı olur. :) http://www.kariayolu.com/
  17. E

İlkyardım Eğitim Sunusu

Ynt: İlkyardım Eğitim Sunusu Elinize sağlık. Siteye yeni üye oldum ve öğrenmem gereken oldukça fazla bilgi var. Bunların başında geldiğine inandığım ilkyardım eğitimi için emeği geçen herkese teşekkür ederim. :)
  18. E

St Paul Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: St Paul Yolu Yol Arkadaşı Merhaba, Siteye yeni üye oldum. Yılda birkaç kez Antalya'ya geliyorum. Yaz tatillerimin tamamı orada geçiyor. St. Paul yolunu henüz trekking e yeni başladığım için ancak duydum. Bilgilerinizden faydalanmak isterim. Bu yol için Likya gibi işaret mevcut mu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri