Arama sonuçlarınız

1. S

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent Abi hayırlı olsun.Önceki Navaran daha yüksekti sanıyorum.11 inch yüksekliği hangi işlemlerle ve parçalarla, ne kadara mal ettiniz?

2. S

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Hoşbulduk Turgay Bey... :) Şimdiden hayırlı satışlar.Aslında çok da güzel olmuştu arabanız.Yeni arabayı şimdiden merak ediyorum.Bir sorum daha olacak size; 2009 Nissan Navara 4x4 LE Platinum arabamda ESP olup olmadığından emin değilim.Elimde bir broşür de yok. :-\ Bu...
  3. S

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Eveet kimseler yok...Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Saygılar. :)

4. S

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Eveet sonunda tüm konuyu okuyup bitirdim. Fotoğrafları açmak istediğimde ''dosya ekine ulaşılamadı'' diyor.Fotoğraflarla gözümüz gönlümüz bayram etsin diyenler nereye bakmalı? Bayram demişken geçmiş bayramınız kutlu olsun. Bülent Abi, yeni araban hayırlı...
  5. S

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sayfa 275, aklımda birkaç soru oluştu; -Ön diferansiyel kırılması problemine kronik navara problemi diyebilir miyiz? -4X2 den 4x4 e alırken tekerlerin doğru olmamasının sisteme zararı olur mu? -Partikül filtre tıkanıklığının 150.000 kilometrelerde görüldüğünü...

6. S

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Herkese selamlar. Ben de bu ay, 2009 model Navara 4x4 LE AT aldım.Bu konuyu okumaya başlayalı bir hafta oldu ama hala 175.sayfadayım.Okumaya devam... :) Saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

SON KONULAR

Geri