Arama sonuçlarınız

1. 0

2008 Grand Vitara Otomatik Egzoz Kokusu Araç İçerisine Giriyor.

Merhabalar. 9aydır grand vitara kullanıcısıyım. Aracım 2008 model otomatik lpg li. Aracımın sorunu gaza yüklenince araç içerisine egzoz kokusu doluyor. Bunun nedeni nedir? Neden olabilir. Egzozcuma götürdüm katalizör tıkalıdır dedi 2, katalizörü deldi araç gidişi baya bi rahatladı ancak koku...

2. 0

Grand Vitara 2008-... Kullanim kitabi

Ynt: Grand Vitara 2008-... Kullanim Kitabi ben bunu arıyorum ancak sayfa hata veriyor açılmıyor dosya. yinede teşekkürler.
  3. 0

2008 Grand Vitara 2.0 +lpg

Ynt: 2008 Grand Vitara 2.0 +lpg Msj lara geç cevap verdiğim için özürdilerim öncelikle alakanıza teşekkür ederim. Araç alındığı günden beri difransiyel yağı deişmemiş, motor boğazı temizlenmemiş, adanada bulabildiğim eski suzuki servisi çalışanı olan Çelik otodan ramazan abinin detaylı anlatımı...

4. 0

Ynt: 2008 Grand Vitara 2.0 +lpg internette suzuki grand vitaranın kullanım kılavuzunu gerçekten çok aradım muhakkak vardır biryerde ama onu da bulamadım. Az önce servisten getirdim arabayı, diferansiyel yağı macun gibi olmuş, mazot ve hava ile temizledi usta ancak tam garanti veremem dedi dişli...
  5. 0

Öncelikle herkese selamlar olsun. Adana' dan aranıza kalıyorum dün itibari ile. Sahibi olduğum 2 araçtan biri olan 2011 Mod. Pejo 207 dizel aracımı 2008 grand vitara ile takas ettim ve yerden yükselmenin sevinci içerisinde iken hayallerim birden yerini umutsuzluğa bırakmaya başladı. Sabah saat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR