Arama sonuçlarınız

1. C

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Yazın yapacağım bisiklet turu için bu çadırı düşünüyorum. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz? Vaude Hogan UL Argon 1-2P Çadır 5 mevsim özelliğiyle tüm hava şartlarında güvenli kullanım Sadece 1,49 kg ağırlığında 42 x 15cm paket ebatı 3000mm su basıncı dayanımlı %100 naylon...

2. C

1984 Toyota Fj40

Arkadaşlar uzun süre yurt dışında kalınacağı için arabamızı satmak zorundayız. Araç ile ilgili bilgiler ilanda mevcuttur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj40-179878854/detay/
  3. C

1984 Fj 40 Hakkında

Ynt: 1984 Fj 40 Hakkında Teşekkürler hocam büyük ihtimalle çekiciyle götürülcek zaten. Yeri geldiği zaman asfaltta kullanılacağı için üzerinde ki lastiklerle sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Araştırayım hocam çok teşekkürler.

4. C

1984 Fj 40 Hakkında

Merhaba arkadaşlar Yakın zamanda resimdeki aracı almış bulunuyorum. Bakımı Vecihi ustada yaptırıldı ve aracı kısa bir süre sonra Marmaris'e götürüp doğayla iç içe olmayı düşünüyoruz :) Ancak üzerinde çamur lastikleri olduğundan asfaltta kullanımı biraz sıkıntılı. O yüzden hem asfalt hem de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.