Arama sonuçlarınız

1. C

Acil Satılık Landcruise Fj40

Ynt: Acil Satılık Landcruise Fj40 Ayrıca acil nakit ihtiyacı halledilmiştir.Uygun araçlarla takas ada düşünülebilir.

2. C

Ynt: Acil Satılık Landcruise Fj40 Site üzerinden mesaj yoluyla yada ilanın altına yazılarak iletişime geçebiliyoruz.Zaten cevap yazıldığında mailime uyarı geliyor.Ayrıca hergün siteyi kontrol ediyorum.Bu kadar herkese açık bir ortamda ve açık bir ilanda telefon yada isim yazmak aklıma bile...
  3. C

Ynt: Acil Satılık Landcruise Fj40 Fiyat son pazarlıksız 20 000 tl dir.

4. C

Jeep Cj-5 Arıyorum

Ynt: Jeep Cj-5 Arıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-tank-gibi-saglam-otomobil-kadar-rahat-toyota-fj-cruiser-fj40-153432427/detay/ siz cj demişsiniz ama bi bakın isterseniz.pazarlık vardır.
  5. C

Ynt: Acil Satılık Landcruise Fj40 Ama ne yazık ki biraz daha alta çekerek aldığımız ve lpg,ruhsata işletme,sis farı vs ye harcadıklarımızla zarar etmiş olacağız.mesela ne kadar daha indirmeli

6. C

Ynt: Acil Satılık Landcruise Fj40 Fiyat 23000 düştü.Az da pazarlık payı var.zor kadar ilan verdik hiç kimse ilgilenmedi arayan bile yok.hatta fiyat pazarları için bile aranmadık.acilen satmamız lazım.ne yapmalıyız?

7. C

Ynt: Acil Satılık Landcruise Fj40 Teşekkürler...hayırlısıyla
  8. C

Acil nakit ihtiyacımız var.En kısa zamanda satılmasına çok ihtiyacım var. 1984 model.157000 km.Benzin + LPG. Araç boyasına kadar orjinaldir. Kilometresi 157000 dir ve orjinal kilometredir. Asfalt yolda LPG 40 kuruş, arazide 50 kuruş yakar. Üzerinde yeni montaj LPG mevcuttur.LPG tankı aracın...
  9. C

Toyota Fj40

Ynt: Toyota Fj40 Hidrolik direksiyon, araç yükseltilmiş, 4.0 motor, benzin+lpg, lpg yeni takılmış,deri döşeme, arazi vs çalışır durumda.

10. C

Toyota Fj40

Resimlerini eklediğim aracı satın aldım.Bu konuya yabancıyım.Özellikle yaz aylarında önce 500 km uzun yol, bir ay sürel offroad ve dönüş 500 km uzun yol olarak kullanacağım. Aracı aldığım gün 200 km yoldan getirdim.Sadece aynaları beni rahatsız etti.Küçükler ve arka görüş verimli değil.Nasıl bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri