Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Acil Satılık Landcruise Fj40
Site üzerinden mesaj yoluyla yada ilanın altına yazılarak iletişime geçebiliyoruz.Zaten cevap yazıldığında mailime uyarı geliyor.Ayrıca hergün siteyi kontrol ediyorum.Bu kadar herkese açık bir ortamda ve açık bir ilanda telefon yada isim yazmak aklıma bile...
Ynt: Jeep Cj-5 Arıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-tank-gibi-saglam-otomobil-kadar-rahat-toyota-fj-cruiser-fj40-153432427/detay/
siz cj demişsiniz ama bi bakın isterseniz.pazarlık vardır.
Ama ne yazık ki biraz daha alta çekerek aldığımız ve lpg,ruhsata işletme,sis farı vs ye harcadıklarımızla zarar etmiş olacağız.mesela ne kadar daha indirmeli
Fiyat 23000 düştü.Az da pazarlık payı var.zor kadar ilan verdik hiç kimse ilgilenmedi arayan bile yok.hatta fiyat pazarları için bile aranmadık.acilen satmamız lazım.ne yapmalıyız?
Acil nakit ihtiyacımız var.En kısa zamanda satılmasına çok ihtiyacım var.
1984 model.157000 km.Benzin + LPG.
Araç boyasına kadar orjinaldir.
Kilometresi 157000 dir ve orjinal kilometredir.
Asfalt yolda LPG 40 kuruş, arazide 50 kuruş yakar.
Üzerinde yeni montaj LPG mevcuttur.LPG tankı aracın...
Resimlerini eklediğim aracı satın aldım.Bu konuya yabancıyım.Özellikle yaz aylarında önce 500 km uzun yol, bir ay sürel offroad ve dönüş 500 km uzun yol olarak kullanacağım. Aracı aldığım gün 200 km yoldan getirdim.Sadece aynaları beni rahatsız etti.Küçükler ve arka görüş verimli değil.Nasıl bir...