Arama sonuçlarınız

1. Bustirgit

Westfalia Alımı Hakkında Genel Sorular

Fiyat konusu alıcı ile satıcıyı bağlamakla birlikte bana bu rakamlar çok fazla geliyor ama her geçen gün de piyasası yükseliyor gibi. Ederi sizin karar vereceğiniz konu. Volkswagen T3 Kullanıcıları Sitesi - Anasayfa forumunu da incelemende fayda var. T3 ler hakkında çok fazla bilgiye...

2. Bustirgit

Volkswagen Lt28 1987 Model Karavan: Yardım

Ynt: Volkswagen Lt28 1987 Model Karavan: Yardım Kadıköyde otomekanik vardır klasik volkswagen parçaları satar ,eski salıpazarının bulunduğu yerde, tahminimce LT parçaları da mevcuttur burada. karşı tarafta da Arzuoto dan temin edilebilir.
  3. Bustirgit

Vw T1-t2 Karavan Yapımı

Ynt: Vw T1-t2 Karavan Yapımı merhaba, bu cevap için biraz geç olmuş olabilir ama yazmadan da edemedim. Öncelikle belirtmek isterim ki T1, öyle her köşebaşında rastlanabilen, hergün sokakta görebileceğimiz bir araç değil, memlekette zaten az sayıda mevcut, onların da büyük bölümü birilerinin...

4. Bustirgit

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar İstanbul' da yaşıyorum. Kamp karavan merakım eski volkswagenlerle başladı Şu an 1986 model 1.6 TDI T3 westy sahibiyim. Eşimle beraber bir bloğumuz var elimizden geldiği kadar yazıyoruz bişeyler www.bustirgit.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri