Arama sonuçlarınız

1. kyzikos

Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum?

Çok sağolasın aslında enduro gerçekten eskiden yani sürekli aklımdaydı fakat ne biliyim eski askerim ben... Malum arazi arabaları asfaltta hakimiyet yönünden zayıf davranır... Bu konu hakkında enduro için ne diceksin yani özellikle otobanlar otoyollarda enduro diğerlerine göre hakimiyette nasıl...

2. kyzikos

Eyvallah. :)
  3. kyzikos

8 sene fenaymış yahu :) haklısın galiba ya tarih koymak ve uymakta iyi olucaksın yada gözünü karartmakta :)

4. kyzikos

teşekkür ederim tecrübeleriniz için ... Anlayrak okuduğumdan emin olabilirsiniz ve ilerde butura çıktığımda mutlak suretle buradan paylaşıcam ki 0 dan öğrenmek gerçekten oluyormuş desinler... :)
  5. kyzikos

Teşekkür ederim hakikaten öyle ama okuyan çok yazan yoktu siz haricinde... Teşekkür ederim... Ellerinize sağlık...

6. kyzikos

Ynt: Tavsiye Ve Fikirlerinizi İstiyorum? 174 kişi bakmış 0 cvp....:( fikirlerinize ihtiyacım var takipteyim... saygılarımla....

7. kyzikos

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar murat ben 32 yasındayım ızmırdeyım .... gezmeye merakım var...memurdum ıstıfa ettım umarım daha rahat ve guzel yerler gezebılıcem...kısacası selamlar saygılar
  8. kyzikos

Merhabalar...Adım Murat...32 yaşındayım izmirden yazıyorum; Aslında nasıl gişreceğimi bilmiyorum konuya ama sürçü lisan edersek affola şimdiden; Ben malum söylediğim gibi 32 yaşındayım; TSK dan istifa ettim şimdi izmirde yaşıorum ve aklımda sürekli hayatım boyunca yapmak istediğim birşeyv...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri