Arama sonuçlarınız

1. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı ekilmek kötü ama yaz uzun,bol bol vaktin var :D bayramdan sonrası uygundur,konuşalım anlaşalım

2. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Arkadaş buldum,fırsat bu fırsattır diyip hemen gittim :)
  3. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Ben temmuzun 2si ila 10u arasında bir gezi gerçekleştirdim.Güzelçamlıya,imbat koyuna ve akbüke gittim.ama yetmedi.ağustosun 9u ya da o sıralarda tekrar çıkmayı düşünüyorum.otostopla ulaşım kolaylığı,tedbiri ve yoldaş olması açısından bir arkadaş arıyorum.

4. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı teşekkürler,tavsiyeleri dikkate alacağım.fotoğrafları da gelir gelmez ekleyeceğim umarım :)
  5. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı çok sonuç çıktı ,puduhepa.x siz ekleyebilir misiniz

6. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı facebooktan ya da e mail adresime yazarsanız konuşabiliriz

7. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı temmuzun 2-3 civarı için bir arkadaşla anlaştık.aydın civarlarında buluşup gezmeye başlayacağız. bugün kamp yapılabilecek,gezilip görülecek yerlerin listesini yaparız,10 günlük düşünüyoruz ama daha da uzayabilir.pazara kadar kesinleştirmiş oluruz. tarihler size uygunsa...
  8. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı bu taktiri şimdiden kabul edemeyeceğim,ne zaman gidip gelirim o zaman seve seve :)
  9. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı Fotoğraf çekmeyi seviyorum gidince bol bol çekerim. Otostop çekmek bir kız için tek başına sorun o yüzden arkadaş arıyorum. Tek yolculuk yapan birinin aracına binmeyi güvenli bulmuyorum,tabii duruma göre değişir.çiftlerin,çocuklu ailelerin arabası daha güvenli...

10. puduhepax

Kamp Ve Yol Arkadaşı

İlk kamp ve ailesiz tatil deneyimim olacak.Doğayla iç içe olabileceğim mekanları keşfetmek,yeni insanlarla tanışmak,farklı maceralar yaşamak istiyorum.hayata ve doğaya atılmak yerinde bir deyim olur sanıyorum. otostoplu kamplı bir gezi benim istediğim.Eskişehirden bir arkadaş olur ise tüm yolu...

11. puduhepax

Kamp Arkadasi Ariyorum!!

Ynt: Kamp Arkadasi Ariyorum!! Ben de İzmirden başlayarak kıyıdan ilerleyen bir rota düşünüyorum.Bu sıralar gerçekleştirmek için bir arkadaş arıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri