Arama sonuçlarınız

1. DeepGame1

Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Ege Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Konuyu takipteyim, aslında bende istiyorum bu yaz böyle bir faliyet ama kısmet işte umarım bir an önce aradığın dostu bulur ve yollara koyulursunuz.

2. DeepGame1

Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım.

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. Önerilerinizi dikkate alıcam İzmir'de gözüme hiç çarpmadı outdoor mağazaları ,muhakkak vardır tabiki araştırmak lazım ilginiz için teşekkür ederim.
  3. DeepGame1

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. Sileceğe bağlanmış taksimetre gibi :) Aslında İstanbulda yaşıyorum fakat üniversite için İzmirdeyim :-\ İlginiz için teşekkür ederim.

4. DeepGame1

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. Ürünlerin orijinalliği hakkında bir bilgim yok zaten çantamı Türkiye'den almaya karar verdim ama hangi çantayı onu bulmaya çalışıyorum.
  5. DeepGame1

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. Çantamı Türkiye'den almaya karar verdim 200 lira kotam var araştırıyorum fakat tecrübem olmadığı için kaç Lt hangi marka model almalıyım kestiremiyorum. Örneğin bu çanta çok mu büyük ...

6. DeepGame1

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. 2010 görüntülemede 0 yorum sanırım bu tip konunun çok olmasından, teşekkürler Gezenbilir.com

7. DeepGame1

Merhaba Aranıza yeni katıldım. Oldum olası doğayı sevdim ve benim tarafımdan bir zarar görmemesi için hep özen gösterdim. Artık neredeyse 21 oldum ve ömür boyu yapacağım faaliyetlere atacağım ilk adım için ilk ekipmanları mı almaya karar verdim bu konuda buradaki tecrübeli arkadaşlardan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri