Arama sonuçlarınız

1. Servet Aydın

Bir Aracın Kendi Aküsünü Şarj Etme Hızı Nedir?

Doldurur dibine kadar bitse bile.. Yeni araçlar 150 amper basabiliyor. Akü 90ah ise yarım saat bile kafi %80e yakın dolum için.

2. Servet Aydın

Elektrikli Araç Aldım. (menzili Nasıl Artırabilirim)

100watt Panel sığsa en verimli halinde 8 amper verecek. 12voltu invert edip 85volta çıkarmak gerek. Mükemmel verimli inverter yaptık verimi %80 olsa kalır 5 amper aşağı yukarı bize. Araç park halinde iken aküleri şarj edebilir ancak seyir halinde ne kadar etki eder menzile bakmalı. İllaki eser...
  3. Servet Aydın

24v Araca 12v Ses Sistemi

Eksi ile eskiyi sanırım anlar konuyu okuyanlar. Şayet burada mavzubahsi yapacak veya uygulamayı düşünen birisi o basit imlayı anlamıyor ise zaten işin içine girmesi de hata olur. Yakar ortalığı. Konuyu kapadım. Bilen anlayan yazar çizer artık.

4. Servet Aydın

Aramış olsanız hızlıca tarif edeceğim elinizde kağıt kalem ile. Sonra sizde buraya koyardınız.
  5. Servet Aydın

Mesai saatimden vakit ayırıp yazıyorum. Çizerek vaktim olsa çizerim. Yeterince var

6. Servet Aydın

Peki siz bağlayın kelimelere takılın. İyi akşamlar

7. Servet Aydın

Klavye hatası o. Telefonunu versene cidden arayıp tarif edeceğim :)
  8. Servet Aydın

Kafanda canlanır şimdi. Ses sistemi artı tarafında bulunan aküden çalışıyor. aracın kendi teybi hangi aküye bağlı? Orjinal ise 12volt veya sadece teyp için olan 24/12 konvertere bağlı. Teyp eskisi aracın gnd yani 12volt tarafında olan aküye bağlı ki mutlaka öyle. Teyp ile amplifikatör arasında...
  9. Servet Aydın

Elektirik bilginiz var mı?

10. Servet Aydın

İnternet Yoluyla Kurulabilecek Dostlukların Çeşitli Sakıncaları Olması Konusu Üzerine (ve Kampçılık)...

Aslen sizinki kum tanesi. Çürük elmalar yüzünden elma bahçesi kötü denemez

11. Servet Aydın

Aracın ana ünite ses sistemi aracın orjinal tesisatına bağlı. Basitce radyo anteni gnd ucu karoserde aynı zamanda ana ünitenin eksisinde. Cayır cayır yanar sistem
  12. Servet Aydın

İnternet Yoluyla Kurulabilecek Dostlukların Çeşitli Sakıncaları Olması Konusu Üzerine (ve Kampçılık)...

Hayır bilhassa yapabiliriz. Örnekleri çoğaltabilirim ki çokca var. İlişki kurulan platform ve kişiler belirler çevreyi.

13. Servet Aydın

İlk mesajda yazdığınız bazı cümleler evet doğru ancak internet aracılığı ile tanışıp, zoraki olan kan bağından daha güçlü olan gönül bağı kurduğum arkadaşlarım dostlarım var. Bağlı bulunan sosyal platform bu konuda çok önemli. Düşünün ki araç alacağım ve almak istediğim araç internetten...
  14. Servet Aydın

Araçta olmaz. Ses sistemi aracın karoser eskisi ile birbirine bağlı. Pozitif yöndeki aküden 12volt alırsa cihaz yanar. Ha dersen ki ses sistemi tesisatı aracın ana eksi hattından tam bağımsız olacak o zaman iki röle (çift kontak 40 amper) ile her cihazı açmada sırayla aküleri kullancak basit bir...
  15. Servet Aydın

O kadar akım çeken ses sistemi bir kaç dakika içinde kavrulur.

16. Servet Aydın

Tek aküden alın voltajı ama her ay aküleri yer değiştirin. Sorun olmaz
  17. Servet Aydın

50cc motor ve ona bağlı dc 80volt motor. Hadi devam edelim. Sabit devirle dönen 50cc motor ile regülasyon ihtiyacı olmayacak. 50cc motor çevirim yapar sanırım. İyi bir egzos hattı ile sesi kısma iyi bir hava emiş ile olabilir. Güzel fikir [emoji106]
  18. Servet Aydın

Çıkma pilleri dene bakalım. 3s için 13.2volt sınır. Panel şarj ünitesi pil şarj hattına seri iki diod bağlarsan şarj olurlar

19. Servet Aydın

Motor tipinden ve çektiği akımdan. Şayet ac motor olsa 3kw için 200 250 amper sürücü gerekir ve brusless kadar da verimli olmazdı. Zaten piyasada ac motor kullanan büyük firmaların araçları menzil olarak kısa mesafeye sahip. Mevcut sistem sağlıklı çalışıyor ise 59 voltta kapanır veya güç...
  20. Servet Aydın

İşler güzelleşti. Brusless motor var. Batarya modifiyesi sonrası epey menzil artar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri