Arama sonuçlarınız

1. umutkoca

Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. yeni projem olacak.. cj8 den cj5 e t19a sanzuman dana 40 kiltli diferansiyeller vesaire....

2. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. tesekkurler camaro. Arac satıldı.umarım alan arkadaşa yarar.
  3. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Haklısınız makaslar elden geçti fakat resim eklemedim henüz.

4. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. ilginize teskkurler alacagım zaman mutlaka dikkat edeceğim.
  5. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. ıst da buldum 1000 ytl ye magnels daytone directional veya benzeri mevcut.Olmazsa ondan alacam.galiba halaogullarındaydı.

6. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. hatırlıyorum.ama nikelajlı olmasını isterim.sonradan yapılan randıman almıyor

7. umutkoca

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri
  8. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Sİz zaten 33x13,5 kullanıyorsanız muhtemelen olur ve de sorun olmaması gerek.Ama alırken lastikçiye de bi danışın bişe katbetmezsiniz. Spacer a gelince bende de yok.Ben uygun bulabılırsem offset jant alıcam daha mantıklı.
  9. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Hüseyin arkadaşım teşekkür ederim. Lastiklerle ilgili şunu belirteyim Asfaltta ses tabiki bi nebze yapıyor.ama ne kadar asfaltta binilecek araç orası ayrı.bide uzun yol yapmıyorum.o sebeple beni rahatsız etmiyor.ama sürekli uzun yol...

10. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. mükemmel. resimdeki su derinliği 60 cm.ordan sonra gece tam teker göbeklerine kadar çamura battım.Aks kilitlerini zorla açabildim.O haldeyken bile çıkarmayı başardım.Kesinlikle batmıyor.

11. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler.
  12. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. hocam toplamda 13500 civarına mal oldu Hardtop tavan 500 Tavan montaj kendım yaptım Kapılar kendım yaptım İç döşeme 500 Camlar 500 Koltuklar 500 sadece hardtop 3000 işçilik hariç ki kapıları da tavanı da 500 er liradan aşağı...

13. umutkoca

14. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Yorumlarınız için snsuz teşekkür. Radyator performans olarak ta iyi oldu.Su an hararet ne yaparsam yapayım 80 dereceyi geçemiyor. :))
  15. umutkoca

cj 5 hardtop ?

Ynt: cj 5 hardtop ? http://www.facebook.com/album.php?aid=111509&id=670926472&ref=mf ben bu şekilde yaptım cj8 tavanı aldım çıkmacıdan.resimlerin yanında açıklamalar mevcut.İyi birkaportacı bulabilirsen yaptırabilirsin. Bu arada ankara hurdacılar sitesinde çok eski cj ler var tavanları...

16. umutkoca

17. umutkoca

cj 6 blok tamiri

Ynt: cj 6 blok tamiri Selam arkadasım konuyu yeni gordm. Catlağın nerde olduğu onemli.Eğer çatlak kol veya ana yatak desteklerindeyse dikiş olmaz.silindirlerde ise de olmaz.Yapılır zira çalışma anında her an oval verebilir zaten %10 u kesin geçer ki bu koşulda o göz iptal demektir. Bunun...
  18. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Fan montajı 2 foto daha.

19. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. Ön panjur mat siyah daha iyi durur dedim.
  20. umutkoca

Ynt: Kendi Aracıma (67 CJ) Yaptığım Amatör Değişiklikler. herkese tesekkur. Bam Bam arkadasım lpg tankının koruması var.Tum kenarlar kosebentle donuldu.3mm sac kullanıldı.Altından balyozla vursan ezilmez.Benzin deposu koltuğun altında iptal etmedim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri