Arama sonuçlarınız

1. C

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım sadece gazda yapıyor benzinde füze gibi gidiyor maaşalah o zaman demekki dediğin gibi akü başını söküp tekrar takacağız yaniii

2. C

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım araç 95 model önceden de vardı bu olay 8 buji birden değişti kesildi titreme ama zaman geçti tekrar başladı.En iyisi motorcuya gitmek ama kim var en iyi ve adam gibi motorcu millet nasıl fazla para alırım derdinde
  3. C

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım yığılma derken gaz yemiyor kasıyor kendini 2000 devir üstüne çıkarken zorlanıyor ve titremeyi 80-90 km/h de yapıyor

4. C

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım Arabanın ön konsul falan sallanıyor 2000 devirin üstüne çıkamıyorum gaz kesiyor
  5. C

95 model grandcherokee 5.2 aracım 0.50-0.55 ykr yakıyor km de gazda.Tamirciye ayar için gittim ve bana bukadar yakmasının normal olduğunu söylüyor iki ara bir derede kaldım kimiside 0.30 ykr yaktığını söylüyor benim canavardamı anormallik var yoksa normalmi ve periyodik bakım için tavsiye...

6. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm lar iş yoğunluğumdan dolayı pek fazla vakit ayıramadım siteye özür herkezden 95 model 5.2 0.50-0.55 ykr yakıyor km de gazda.Tamirciye ayar için gittim ve bana bukadar yakmasının normal olduğunu söylüyor bana iki ara bir derede kaldım kimiside 0.30 ykr...

7. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba bende oğuzcan kısaca oğuz desenizde olur yeni katıldım aranıza inşallah güzel bir dostluk ortamı ve bilgi paylaşımı olur..
  8. C

1995 Model 5.2 Cheerokee LPG Tüketimi

Daha 15 günlük bir 95 model 5.2 lt kullanıcısıyım.Keşke daha önce sahip olsaymışım diyorum.Arkadaşlar araçda eski sistem lpg sistemi var gazda ortalama 0.50-0.55 ykr yakıyor yazılanları okuyunca anladımki benim araçda bir sorun var.Acaba istanbul anadolu yakasında aracımı şöyle bir bakıma...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri