Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmit Yuvacık Servetiye Köyü Karaca Dağ Evleri (23-24 Ocak 2010)
Merhabalar ,
Gezenbilir ailesinden off-road gurubunun bir kısmını ailece, bu hafta sonu Karacadağevimizde ağırladık çok memnun olduk. Bizler çok keyifli bir hafta sonu geçirdik, umarım onlarda mutlu olmuşlardır. Hepimiz...
Ynt: Karaca Dağ Evleri ; Servetiye Köyü - Yuvacık / İZMİT
Arkadaşımız Serkan'ın Dağ evlerinin oluşumunda çok emeği geçmiş sevdiğimiz yüreği temiz bir dostumuzdur.Kendisi bizden belkide daha çok bizi anlatıyor.Çok teşekkurler .
Dağevleri Gülten Karaca
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Sinema çok güzeldi gerçekden herkesin bu filmi seyretmesi lazım.Birçok Gezenbilir üyesi ile tanıştım çok sevindim .Koza şu an onlıne degıl galıba kendısını çok sevdim.
Izmit Yuvacık Aytepe de 5 adet bungolow bınlerce yıldızlı evlerimize sizleride bekleriz.Bayram ıcın sadece kalan gunlerimiz soyle
Bayram oncesı 06-07-08 Cumartesi Pazar Pazartesi ve Bayram sonrası 12-13-14 Cuma Cumartesi ve Pazar gunleri yerimiz var [oda sayısı az oldugundan)
Siz gezenbilir...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Ben yürüyüşlerde çok kalabalık olmaması taraftarıyım.Zaten İstanbul' gibi büyük şehirlerde da bir sürü insan bir yerden bir yere koloni halinde gidiyoruz hiç değilse trekkinglerde az ve öz kişi ile olmayı tercih ediyorum. :
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba,
Bende İstanbul gibi büyük şehirde yaşamak için çalışıyorum .İstanbul'dan 140 km uzaklıkdaki İzmit'de Aytepe ile tanışdık yıllar önce trekkiıngler sayesinde.Gerçekden çok güzel bir doğa sanki küçük Karadeniz.Büyülendim ve bir süre sonra...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba doğa sevenler ;
Kısaca kendımı tanıtayım . 1998 yılında Kaçkar zirvesi ile başladım bu güzelliğe daha sonra Antalya tahtalı, Bolu Köroğlu zirvesi ile geliştirmeye çalıştım.Eşimlede trekkinglerde tanışıp evlendik oğlumuz oldu şu an 9 yaşında değme...