Arama sonuçlarınız

1. gultent

keltepe'nin (kartepe !), izmit yanında yuvacık civarında bungalow ???

Ynt: keltepe'nin (kartepe !), izmit yanında yuvacık civarında bungalow ??? Merhaba sanırım bızden bahsedıyorsunuz .Sizleri ağırlamakdan mutluluk duyarız. Karaca dagevlerı irtibat 0532 3374036 Görüşmek üzere Gulten KARACA

2. gultent

Vitara yada Jimny arıyorum (sorunsuz)

Ynt: Vitara yada Jimny arıyorum (sorunsuz) Merhaba bende suzıkı vıtaramı satıyorum 2000 model 5 kapılı otomatık vıtes benzınlı rengı yeşıl Fiyatı 18,000 TL Gulten Karaca 0532 3374036
  3. gultent

Satılık 2000 model suzukı vitara

4*4 arazı 2000 model Suzıkı Vıtara aracımı ihtiyacdan dolayı satıyorum.Arac 95,000 km.de 5 kapılı otomatık vıtes benzınlı. Fiyatı 18,000 TL ilgilenenler için telefon numaram 0532 3374036

4. gultent

İzmit Yuvacık Servetiye Köyü Karaca Dağ Evleri (23-24 Ocak 2010)

Ynt: İzmit Yuvacık Servetiye Köyü Karaca Dağ Evleri (23-24 Ocak 2010) Merhabalar , Gezenbilir ailesinden off-road gurubunun bir kısmını ailece, bu hafta sonu Karacadağevimizde ağırladık çok memnun olduk. Bizler çok keyifli bir hafta sonu geçirdik, umarım onlarda mutlu olmuşlardır. Hepimiz...
  5. gultent

Karaca Dağ Evleri ; Servetiye Köyü - Yuvacık / İZMİT

Ynt: Karaca Dağ Evleri ; Servetiye Köyü - Yuvacık / İZMİT Arkadaşımız Serkan'ın Dağ evlerinin oluşumunda çok emeği geçmiş sevdiğimiz yüreği temiz bir dostumuzdur.Kendisi bizden belkide daha çok bizi anlatıyor.Çok teşekkurler . Dağevleri Gülten Karaca

6. gultent

Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor

Ynt: Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor Koza'cığım Gultent+Yılmaz 'da var

7. gultent

Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008) 1- Koza Yardımcı(koza) 2- Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3- Mustafa Eraslan (Mezzy) Bu sefer şerbet içmem ama. Dokunuyor 4- Berk Saraç (Berksito) 5- Emine ( Bambina ) 6- Serkan Kara(eksperoto) 7- Nilsun Şahin (pebble) 8- Ercan...
  8. gultent

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sinema çok güzeldi gerçekden herkesin bu filmi seyretmesi lazım.Birçok Gezenbilir üyesi ile tanıştım çok sevindim .Koza şu an onlıne degıl galıba kendısını çok sevdim.
  9. gultent

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yemek saati geldi öğleden sonra görüşürüz.

10. gultent

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese Gunaydın gerçi Günaydın için gecikmişim ama ancak işlerimi toparlayıp sayfaya girdim.

11. gultent

Bayramda dagevleri

Izmit Yuvacık Aytepe de 5 adet bungolow bınlerce yıldızlı evlerimize sizleride bekleriz.Bayram ıcın sadece kalan gunlerimiz soyle Bayram oncesı 06-07-08 Cumartesi Pazar Pazartesi ve Bayram sonrası 12-13-14 Cuma Cumartesi ve Pazar gunleri yerimiz var [oda sayısı az oldugundan) Siz gezenbilir...
  12. gultent

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Çok teşekkurler tabiiki bol bol sizi rahatsız edeceğim .

13. gultent

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben yürüyüşlerde çok kalabalık olmaması taraftarıyım.Zaten İstanbul' gibi büyük şehirlerde da bir sürü insan bir yerden bir yere koloni halinde gidiyoruz hiç değilse trekkinglerde az ve öz kişi ile olmayı tercih ediyorum. :
  14. gultent

Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008) Bizde geliyoruz Gulten Karaca+Eşim
  15. gultent

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Bende İstanbul gibi büyük şehirde yaşamak için çalışıyorum .İstanbul'dan 140 km uzaklıkdaki İzmit'de Aytepe ile tanışdık yıllar önce trekkiıngler sayesinde.Gerçekden çok güzel bir doğa sanki küçük Karadeniz.Büyülendim ve bir süre sonra...

16. gultent

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba doğa sevenler ; Kısaca kendımı tanıtayım . 1998 yılında Kaçkar zirvesi ile başladım bu güzelliğe daha sonra Antalya tahtalı, Bolu Köroğlu zirvesi ile geliştirmeye çalıştım.Eşimlede trekkinglerde tanışıp evlendik oğlumuz oldu şu an 9 yaşında değme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR