Arama sonuçlarınız

1. E

Willys direksiyon boyanir mi?

Ynt: Willys direksiyon boyanir mi? sinan bey bende tuzla willys var 56 direksiyon kötüydü çatlakları doldurup oto boyası parlak siyah ile boyadım 3 kat 2 yıldır kullanıyorum orjinal gibi duruyor hala boya tabancası ile düzgün ve boya katlarını 1er saat arayla atın çok güzel olacak deneyin

2. E

SATILIK 1955 WİLLYS PİCKUP KAFA KAĞIDI MOTORU VE ŞASESİ

Ynt: SATILIK 1955 WİLLYS PİCKUP KAFA KAĞIDI MOTORU VE ŞASESİ telefon numaranız varmı size nasıl ulaşırım yada telf bu 5368987393
  3. E

Willys parça yardım lütfen

Ynt: Willys parça yardım lütfen evet bazı ustalar bunlar fazla bunsuzda çalışır yada yoksada muhadilini imal etmeyi düşünmeyip kaldırıp atmışlar ben mümkün oldukça orjinal neyse o olsun taraftarıyım bende birki sefer takoz kopardım bulunca takacam ilginize teşekkürler tekrar görüşmek üzre

4. E

willys alçak kaput kupa lazım acill

Ynt: willys alçak kaput kupa lazım acill evet sanırım değişmiş eskiden kimin eli kimin cebinde misali ilginize ve willys lere olan ilginizden teşekkürler bu arada cuma gününden itibaren 10 ay yurt dışındayım venazuela dayım ordan parça temini ve yollamaya çalışacam..
  5. E

willys alçak kaput kupa lazım acill

merhabalar ben erkan Zonguldak'dan bende 1955 willys vardı yani yaklaşık 4.5 sene önce aldım aracı komple şasiden toplamak için dağıttım kupayıda komple kumlamadan sonra bi depo tutup oraya koydum başka bi willys alınca o iş rafa kalktı derken ona sıra geldi kupayı alıp tamire getirecektimki...

6. E

Willys parça yardım lütfen

Ynt: Willys parça yardım lütfen seyit bey merhabalar ben erkan bende willys kullanıcısı ve hastasıyım ayriyetten yedek parçada var ama ben kendi willys de başka willys de değiniz halatdan görmedim resimlerini açamadım bende merek ettim kısacası resimleri tekrar gönderirseniz belkide vardır...

7. E

Jeep CJ Kilometre Göstergeleri

Ynt: Jeep CJ Kilometre Göstergeleri saatler duruyormu ve ikisi için fiyat verirmisiniz
  8. E

Jeep Willys Orjinal Ön Cam Çercevesi Sıfır

Ynt: Jeep Willys Orjinal Ön Cam Çercevesi Sıfır çercevenin son fiyatı ne olur ayrıca alt lastiği varmı fiyatı nedir.?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri