Arama sonuçlarınız

1. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp tsk ederim.tlfnm kapandıgından uzun bi süre yazamadım.kabak vadisinden sonra tekne turu ile kelebekler vadisine gittm ama orada kamp yapmadım.gemiler koyunda kamp yaptım 3 gece kaldım orda çok güzel sessiz sakin bir yer ama hafta sonları çok kalabalık oluyor.içicek...

2. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Arkadaslar dün kabak vadisine geldim bugun yazma firsati buldum.natural campingte kaliyorum isletemcisi ve calisan arkadaslar cok cana yakin.yemekleri kahvalti servisi cok cok iyi konum olarak denize yakin herkese tavsiye ediyorum burayi.bugun cikis yapip dag...
  3. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Tsk ederim:) sabah olimpostan cikis yaptim suan kas kampingteyim 2 yada 3 gece burda kaldiktan sonra fethiyeye gecmeyi düsünüyorum.herkese iyi tatiller iyi kamplar:)

4. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Adrasanda Belediyenin kamp alaninda cadirlar iç içe ve hic kamp alani gibi durmuyor cadirlarin cogu buyuk deniz cadiri fiyat olarak cok pahali gunluk 30 tl istiyor.olimposta ada pansiyon var cadir icin bir bölüm yapmis sabah kahvalti aksam yemek 25 tl dus-wc-wifi...
  5. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Söz konusu tatil olunca bir daha tatil bir daha tatil diyoruz. Eminim bende buralardan döndügumde orda olmak isterdim diyecegimden süphem yok:)) ama ege turu yapacakmissin senin adina sevindim.ege hakkinda fazla bilgim yok ama sigacik ve teos görmeni tavsiye...

6. akhenaton009

Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama

Ynt: Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama 2 gece kamp yaptim ciralida ve bu sabah adrasana geldim.pansiyonlarin cadir icin kamp alani var ama cok basik kisacik agaclar dip dibe cadirlar hic hosuma gitmedi bu durum bende cadirimi sahil sonuna dogru buyuk cam agaclarinin altina kurdum cevrede bi kac...

7. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Çıralı macerasi bitti ve an itibariyle adrasandayim:) dere kenarindaki belediyenin kamp yerine girmemle umarim burdan baska kalacak yer vardir demem bir oldu ki bunun üstüne günlük wc-dus-elektrk 40 tl fiyat cekince ordan uzaklasmam fazla zaman almadi:) ama fiyat 30...
  8. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Sabah deniz ve kahvaltidan sonra ilk isim ciralicamping gitmek oldu.gunluk cadir olarak fiyat 25 tl wc-dus-internet ortak kullanilabilen buz dolabi fiyata dahil.ama internet sitesindeki goruntulerden cok uzak geldi bana.orda kisa kisa duran agaclar büyümüs heryer...
  9. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Aksama dogru ciralidaya gelmemle beraber kamp yeri arama rezilligim tavan yapmis durumdaydi.mekan ismi verip karalamak istemedigimden genel olarak hic bir mekan beklentilerimi karsilamadi ciralida.kisa boylu agaclarin icerisinde dip dibe cadirlar bazi kampinglerin...

10. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Ynt: Adanadan Fethiyeye Kamp Sahil seridi uzerinden özel aracimla gitmeyi düsünuyorum.olimposa daha once gidip bungalowlarda kalmistim.cadir kamp olarak ciralida bi yer varmis detayli arastirmadm oraya vardigimda kesfetcem:) iyi bi yer bulamazsam sartlara gore olimposa cok uzak olmayan bi yerde...

11. akhenaton009

Adanadan Fethiyeye Kamp

Merhaba gezenbilir ekibi.aylardir forumu okuyup gerekli bilgiler edinip hazirliklarimi tamamladiktan sonra tek basima ilk kamp deneyimime basladim.ilk duragim silifkeden sonra yesilovacik diye kucuk bi beldenin kamp alani.2 gecedir burdayim 1 karavan 6-7 cadir vardi bugun itibariyle kamptaki tek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri