Arama sonuçlarınız

1. W

Satılık 99 Rr P38

Merhaba Arkadaşlar 1 yıl önce edindiğim 99 model 4.6 HSE RR P38 aracımı satıyorum.Araçta 3'' yükseltme , 13.000 lb Goliath vinç , 33'' BF Goodrich MT lastikler , snorkel vardır.Araçta cruise control yok (söküldü).LPG hiç takılmadı ve şu an 233.000 km de.Aracı daha yeni off roada çevirdim ve...

2. W

Satılık Rr P38 99 4.6 Hse

Merhaba Arkadaşlar 1 yıl önce edindiğim 99 model 4.6 HSE RR P38 aracımı satıyorum.Araçta 3'' yükseltme , 13.000 lb Goliath vinç , 33'' BF Goodrich MT lastikler , snorkel vardır.Araçta cruise control yok (söküldü).LPG hiç takılmadı ve şu an 233.000 km de.Aracı daha yeni off roada çevirdim ve...
  3. W

P38 2'' Yükseltme Kiti

Ynt: P38 2'' Yükseltme Kiti Kayalar Otoda da yok maalesef.Sormak istediğim diğer bişey daha var aslında.Örneğin bu araçta 3'' yükseltme yaptığımızda aracın hangi konumuna göre yükseliyor?Arazi konumuna göre mi yoksa normal sürüş yüksekliğine mi?

4. W

P38 2'' Yükseltme Kiti

Merhaba arkadaşlar.P38 için 2'' yükseltme kiti nedene bulabilirim.Huma otoyu aradım fakat onlarda 1'' siyah yay olanlardan var.
  5. W

RR P38

Ynt: Rr P38 Teşekkürler.kötü Şöhretten Kastım Fazla Elektronik Donanım Nedeniyle Off Road İçin Uygun Olmadığı Görüşünde Çoğu İnsan.aracı Almamda İlham Kaynağı Zaten The King Oldu.sanırım Yavaş Yavaş İlerlemede Yarar Var Donanım Konusunda.3'' Yükseltme Sizinde Dediğiniz Gibi İşimi Görecek Az...

6. W

RR P38

Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum.Fakat uzun zamandır sizleri takip ediyordum.Bir arkadaşımın Off Road merakı banada bulaştı ve bunun için bir araç almaya karar verdim.Cherokee vb. gibi araçlara baktıktan sonra her ne kadar kötü şöhreti de olsa 1999 model bir p38 aldım.Araç motor şanzuman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri