Arama sonuçlarınız

1. O

Terios 1. Nesil Motor Durumu

Ynt: Terios 1. Nesil Motor Durumu gördüğüm kadarıyla terios kullanan insanlar araçlarını çok seviyorlar bende 1 tane 2007 model 1. Nesil Daihatsu Terios DX buldum... ama Terios hakkında fazla bir bilgim yok 1.nesil olmasının ne gibi dezavantajı vardır? ilerde satmak istesem alıcı bulmam çok...

2. O

2004 model Terios 1.nesil acil güncel bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?

Ynt: 2004 model Terios 1.nesil acil güncel bilgi verebilecek arkadaşlar var mı? gördüğüm kadarıyla terios kullanan insanlar araçlarını çok seviyorlar bende 1 tane 2007 model 1. Nesil Daihatsu Terios DX buldum... ama Terios hakkında fazla bir bilgim yok 1.nesil olmasının ne gibi dezavantajı...
  3. O

Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi

Ynt: Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi gördüğüm kadarıyla terios kullanan insanlar araçlarını çok seviyorlar bende 1 tane 2007 model 1. Nesil Daihatsu Terios DX buldum... ama Terios hakkında fazla bir bilgim yok 1.nesil olmasının ne gibi dezavantajı vardır? ilerde satmak istesem alıcı bulmam...

4. O

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği ben varım :)))
  5. O

ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği

Ynt: ANADOSK 1. Karakaya Tırmanış Şenliği kaç kişi olacak toplam belli oldu mu? bölgeyi tanımak için iyi bir fırsat olacak benim için, ankaraya yakın olduğu için. bir aksilik çıkmaz da gelebilirsem (trabzondan beni listeye eklerlerse...) yaklaşık 2 yıldır kayaya elimi sürmedim umarım moralim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri