Arama sonuçlarınız

1. K

Doğa Yürüyüşü İzni

Ynt: Doğa Yürüyüşü İzni Evet çok mantıklı gerçekten ve üstelik en önemlisi de doğal :) Sizlerin bilgilerine gerçekten çok ihtiyacım var. Araştırmalarıma devam ediyorum. Artık iş yürüyüş için uygun bir parkur aramaya geldi. Hem dediğim gibi mangal yapılabilen hem de bizi tatmin edebilecek...

2. K

Doğa Yürüyüşü İzni

Ynt: Doğa Yürüyüşü İzni İlginiz için çok teşekkürler. Anladığım kadarıyla milli parklar dışında sıkıntı yok. Zaten dediğim gibi mangal olacağı için bu tip bir düzeneğe ihtiyacımız kalmayacak. Tekrar teşekkürler.
  3. K

Doğa Yürüyüşü İzni

Ynt: Doğa Yürüyüşü İzni Anlayışınız için teşekkürler. Tehlikelerin farkındayız ve onun için kusursuz yapmaya uğraşıyoruz. Çok oluyorum ama son bir şey daha öğrenmek istiyorum:) Ateş yakmak ya da mangal gibi faaliyetler milli parklar haricindeki yerlerde serbest mi? Çünkü organizasyonu bu...

4. K

Doğa Yürüyüşü İzni

Ynt: Doğa Yürüyüşü İzni Bunları neden sordunuz pek anlamadım. 25 yaşındayım ve jeoloji mühendisiyim. Daha önceden de yaptığım bir çok organizasyon var. Fakat bu doğa yürüyüşü ilk defa gerçekleştireceğimiz bir organizasyon. Orada yürüyüşe liderlik yapacak yeterince deneyimli 2 uzman kişi...
  5. K

Doğa Yürüyüşü İzni

Ynt: Doğa Yürüyüşü İzni Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

6. K

Doğa Yürüyüşü İzni

Merhaba. Siteye daha yeni kayıt oldum ve sitede araştırmama rağmen bulamadım. Böyle bir konu başlığı varsa eğer şimdiden özür dilerim. Öncelikle yapmak istediğimiz şey hakkında bilgi vermek istiyorum. Bizler öğrenciyiz ve 10-20 kişilik bir grupla Isparta çevresinde bulunan alanlarda doğa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri