Arama sonuçlarınız

1. A

Uluslararası Yeni Ehliyetler

Yeni ehliyetini alıp yurtdışı çıkışında kullanan var mı? Özellikle Yunanistan'da.

2. A

Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015)

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Geçen yıl Haziran ayında oğlumla beraber arabayla gitmiştik. Seval hanımın gezi yazısını görünce tekrardan gitme isteğim depreşti. Fakat şu uluslar arası ehliyetten dolayı Temmuzu yada Ağustosu bekleyeceğim. Yeni ehliyetler o aylar içinde verilecekmiş...
  3. A

Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Haber kanallarında ve sitelerinde yer alan habere göre yeni ehliyetler en erken Temmuz veya Ağustos ayında verilmeye başlanacakmış. Ehliyet yenileme ücreti 15 tl olacakmış ve otomobiller için olan B sınıfı 10 yılda bir yenilecekmiş...

4. A

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Enver Beye katılmamak elde değil. Bazılarının geçim kaynağı yok ediliyor diye çoğunluğun hakkını gasp ediyorlar. Bende inatla uluslararası ehliyetimi yenilemeyeceğim. Onun yerine gelecek yıl çıkacak ehliyete yeniletme parası vermeyi...
  5. A

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Teşekkürler İlhan bey . Geçen yıl (Ekim) ben de ilk uluslar arası ehliyetimi kapıkuleden aldım ve Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinden Yunanistan'ın Ormenio sınır kapısından giriş yaptım.Size sormadıkları gibi bana da sormadılar iki...

6. A

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim Ufuk bey. Artık geçen yıl aldığım ve şuan itibariyle süresi biten uluslararası ehliyetimi ya yenileteceğim yada yeni ehliyet çıkartacağım 2015 yılında. bakalım zaman ne gösterecek :) . Gerçi...

7. A

Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu Sitede bazı arkadaşlar bu konu ile ilgili haberi ve resmi yazıyı aktarmışlar. Paylaşımları için teşekkür ederim. Ama hali hazırdaki ehliyetimle Yunanistan'a geçebilir miyim ? Yenilenecek ehliyetimi kapsıyor bu konu ?
  8. A

Öncelikle tüm gezenbilir sitesi takipçilerine selamlar... Yaklaşık bir hafta önce okuduğum bir haberde; artık Yunanistan'a arabayla giderken uluslar arası ehliyet zorunluluğu kalktığı yazıyordu. Bu konu ile ilgili yasa Yunanistan resmi gazetesinde 10 Haziran'da yayımlanmış. Fakat başka bir...
  9. A

Çocuk İle Yunanistana Çıkmak

Ynt: Çocuk İle Yunanistana Çıkmak Planda biraz değişiklik yaparak Kapıkule'den oğlum (9 yaşında) araba ile Bulgaristan'a geçtik.Türk ve Bulgar sınırında bir sorunla karşılaşmadım.Bulgar gümrüğü sadece "komşi nereye gidiyor" diye sordu. İlk Bulgar şehri olan Svilengrad'da kısa bir gezintiden...

10. A

Ynt: Çocuk İle Yunanistana Çıkmak Bugün İpsala gümrüğündeki görevlilerden aldığım bilgiye göre anne-baba boşanmamış ise çocuk ile Yunanistan'a geçişte sıkıntı olmuyormuş.Bir sorun çıkmaz ise oğlumla pazartesi günü Dedeağaç'a günübirlik ziyaret edeceğiz. Soruma içtenlikle cevap veren arkadaşlara...

11. A

Ynt: Çocuk İle Yunanistana Çıkmak Teşekkür ederim.
  12. A

Bayramda Edirne'ye gideceğim ve oradan günübirlik Dedeağaç'a geçmeyi düşünüyorum.Bebeğimiz olduğu için eşim ailesinin yanında kalacak. Bu yolculuğu büyük oğlumla (9 yaşında) yapmak istiyorum.Fakat annesi yanımızda olmazsa bir sıkıntı çıkar mı?Oğlumun ve benim hususi pasaportu var.Ebeveynlerden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR