Arama sonuçlarınız

1. I

Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. merhabalar, 1. araç kesinlikle cj5 değil bir defa, m38a1 kupasına çok benziyor yani early cj5 dediğimiz model muhtemel harikan motorlu olandır. 2,3,4. araçlar evet cj5 ama arkadaşlarında dediği gibi motor ve yürüyen durum nedir çok önemli...

2. I

Cj5 Şanzuman Yardım

Arkadaşlar merhabalar, yeni aldığım cj5 de, magirus şanzumanı olarak tahmin ediyordum, fakat içimde şüpheler doğmaya başladı, bu şanzumanı üst kapaktan tanıyan bilen var mı ?
  3. I

İkinci el Orjinal cj yedek parçaları

Ynt: İkinci El Orjinal Cj Yedek Parçaları emre bey cj5 yazısı almak isterim elinizde kaldıysa 05323970106

4. I

Adana'da Cj Ustası Arıyorum.

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. sağdaki :)
  5. I

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. teşekkür ederim arkadaşlar, fotoları atarım ama şunu söylemeliyim elimden çok cj geçti ve çokta gözlemledim, bu güne kadar gördüğüm en temiz yıpranmamış cj diyebilirim, kaportasında yok denilecek kadar az çürük var birkaç nokta diyelim. Orjinal kontağı, orjinal...

6. I

Cj2a-cj3a Yardım!

Ynt: Cj2a-cj3a Yardım! araç Adana'da arkadaşlar görmek isteyene yardımcı olurum...

7. I

Ynt: Adana'da Cj Ustası Arıyorum. sahin bey bu mesajı tesadüfen gördüm, üzülerek söylemeliyim ki ben bu aracı 3 gün önce satın aldım :( aslında metinde galeride deyince anladım çünkü malum sitede o vardı tek, geçen hafta iskenderun'a gitmiştim kırmızı bi cj5 e baktım çok umutlanmıştım hatta...
  8. I

Ön Diff Yardım!!

Ynt: Ön Diff Yardım!! nacizane tavsiyem max 31 lastik takılabilir tabi o da makasların ve aracın yüksekliğinin uygun olması durumunda...
  9. I

Kısa Kaput :)

Ynt: Kısa Kaput :) elinize sağlık çok iyi olmuş gerçekten

10. I

Cj2a-cj3a Yardım!

Ynt: Cj2a-cj3a Yardım! arkadaşlar toplamda 3 adet alçak kaput geçti elimden, şimdilerde cj5'e sarmış vaziyetteyim, kendine ve zamanına güvenen arkadaşlar için elimde bir adet toplanmayı bekleyen 51 model alçak kaput var bilginize...

11. I

Cj2a-cj3a Yardım!

Ynt: Cj2a-cj3a Yardım! bende 2 adet 49 alçak kaput var, birinin orjinal etiketi duruyor ve üzerinde willys overland yazıyor hemen altında cj2a yazıyor, siperlik köşeli değil ve camın altın da 3 adet cep var ortada ki cep hareketli içeriden 2 veya 3 kademeli mandallı 3 devirli fan gibi...
  12. I

Willys 1.2 Motor Yardım

Ynt: Willys 1.2 Motor Yardım 54 willys lerde genelde 2,2 harican motor çıkar diff oranda genelde 43/8 dir ve yavru şanzımanda muhtemel ince mil ağır devirdir ki bundan dolayı o araba gitmez, ıkınsa 70-80 yapar, ama ağır devri müthiştir.

13. I

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

Ynt: Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık Arkadaşlar merhaba, 2000 model kare kasa düşünüyorum, sport line modeli ile limited versiyonu arasında aksesuarlar dışında(deri döşeme, koltuk ısıtma vs) diferansiyel, motor, ve şanzuman hakkında farklılıklar...
  14. I

Senkromeç Dişlisi Acil Yardım

Ynt: Senkromeç Dişlisi Acil Yardım kardes beni ararmisin 05323970106
  15. I

Senkromeç Dişlisi Acil Yardım

Ynt: Senkromeç Dişlisi Acil Yardım Bi bakalım :)

16. I

Jeep Cj Parçaları Arıyorum

Ynt: Jeep Cj Parçaları Arıyorum merhaba ahmet bey, hayırlı olsun aracınız öncelikle şanzımanı değiştirmenize gerek yok muhtemel senklomec arızalıdır, oda bulunabilir her tarafta, motor konusunda ise pajero, l200 veya transit 2.5 td olabilir bu motorların parçalarını bulmak temin etmek kolaydır...
  17. I

Vitara Mı Feroza Mı?

Arkadaşlar merhabalar, elimde 15 ,16 bin civarında bir nakitim var, cj mi sattım yakıttan dolayı, ve vitara ile feroza arasında kaldım. Bu araclar konusunda çok fazla bir bilgiye sahip değilim, yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkür ederim...
  18. I

98 Model Samurai Aliyorum

Ynt: 98 Model Samurai Aliyorum yedek parcayi sorun etmiyorum acikcasi, benim icin onemli olan bu araclarin yagmurda camurda kronik bir sorunu oluyormu o sadece yinede cok tak ederim

19. I

98 Model Samurai Aliyorum

merhabalar arkadaslar 98 model suzuki samurai almayi planliyorum, ama endiselerimde yok degil, ozellikle arazi sanzumani ve defransiyellerin su aldigi konusunda sikayetler gordum, asli varmidir yokmudur, bu aracin offroad konusunda eksileri artilari nelerdir yardimlarinizi esirgemeyin lutfen...
  20. I

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon kolay gelsin baskan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer