Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABALAR;
94 model Teiaş çıkması bir V-8 3500 cc. karbüratörlü bir Defender aldım. En sağlıklı LPG modeli ve markası ve taktırabileceğim bir yer arıyorum. Bana yardımcı olabilecek arkadaşların desteğine ve bilgilerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...
Ynt: Satılık TD5 Motor...
Onur bey çok teşekkür ederim yardımınız ve tavsiyeniz için.
Mehmet bey 94 model bd25 evet motor 2500 düz dizel defender da 2500 motorun atılması esnasında nelere dikkat etmeliyiz, Flanş felan yapılması gerekiyormu? Ayrıca ben bu motoru Erzurum da sanayide yaptıracağım...
Onur bey çok teşekkür ederim ilgi gösterdiğiniz için. Benim başka bir sorum olacak, Defender için alternatif bir nissan motor buldum fakat başka bir 94 model bmc üzerinde aracın motorunu defender a aktarmak için gerekli işlemler hakkında bilginiz varmı. Trafikteki...
Herkese merhabalar,
Ben Çetin BAYRAM konuyu tesadüfen gördüm. Bende 2001 Discovery td5 ve 1987 Defender 110 düz dizel kullanıcısıyım. Bende defender a turbo dizel bir motor arıyorum.Aracı 4 ay oldu alalı ama çok fazla kullanamadım. Ciddi bir modifikasyon düşünüyorum...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
HOŞBULDUK TEŞEKKÜRLER :) WALLA BEN AZ ÖNCE KONUŞTUM ERDEM'LE KIZ ARKADAŞIM YOK BENİM ABİ DEDİ.TİBETE GİDİP Bİ MANASTIRA YERLEŞİP DÜNYANIN SIRLARINI CÖZECEĞİM, KANDIRABİLİRSEM "BUDA" YIDA GEZENBİLİRE ÜYE YAPACAĞIM DEDİ. NE KADAR DOĞRU NE KADAR YALAN...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
MURAT BEY PARDON YAZINIZI YENİ GÖRDÜM, ERDEM'E LAF YETİŞTİRMEKLE MEŞGULDÜM . SICAK VE DOSTANE İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, HOŞBULDUK.