Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kayseri'den Off-Road Görüntüleri (25 Ocak 2009)
Yüzyıllar boyunca bütün ulaşım at - katır - öküz arabalarıyla sağlandı.O zaman yaşayan insanlar için vazgeçilmez araçlardı ve bu konuda kendini bu kadar kanıtlamış başka bir şey yoktu... sonra (belliki) bunu bilmeyen bi adam buharla çalışan...
Ha bu arada parça konusunda da yanılgı olmasın eskiden di parça zor bulunuyor muhabbeti.ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ve pahalı da değil en azından diğer ülke araçlarınkine göre.. doğan-şahin e göre pahalı ama.
merhaba..
şimdi size araç konusuna bakışım gereği desem ki; İngilizler araba yapmaktan ne anlar.. Onların araba diye yaptıkları bi çuval cıvata.. siz bi kere bu konuda kesin kanaaat sahibi olduğunuz için itibar etmeyeceksiniz. Sonra gidip bir...
merhaba
Herşeyden önce unimog alırsanız geziye çıkarken siz arkadaşlarınızdan bir gün önceden yola çıkmak zorundasınız.o da çalışırsa.
Önce yazdığım gibi bu çok afaki bir konu ve ben bu konuda hüküm verecek konumda ve ehliyette değilim...
Merhaba
Ben kimseye şu ya da bu diye tavsiyede bulunacak ehliyette görmüyorum kendimi.
Bu tartışılan bir konu.Arkadaşlarımızın çoğu (ben de dahil) araç markalarını ideolojik boyutta değerlendirme durumundayız.
Bu ideoloji Amerikan ve Japon...
Kayserililer uyanık olur derler ama sizde karışıklık var galiba..
yada parası çok Kayserilisiniz ellaham..
Yatırım maliyeti değil önemli olan ..işletme maliyeti..Kazancın sermayeye oranı ...
iyi düşünün arkadaşlar..
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar,
Ben Hüseyin Afşar, İstanbul'da yaşıyorum, ticaretle uğraşıyorum,
10 yıla yakın süredir isoff bünyesinde offroad yapıyorum.
Beş yıldır fırsat buldukça yurtiçi ve dışı trophy'lere katılıyorum.