Arama sonuçlarınız

1. F

Acil Yardım Vx 100

Ynt: Acil Yardım Vx 100 Sıkıntı yok, bende de vardı aynı ses. Hiç ellenmemesi en iyisi, motora şanzumana zararı yokmuş genelde 100 bin den sonra oluyormuş Pim atalım diyen de çıkar, oynatma boş yere

2. F

Vx-100 İle 4.7 Arasindaki Fark Nedir

Ynt: Vx-100 İle 4.7 Arasindaki Fark Nedir dostum ben eski bir vx100 kullanıcısı olarak aynı diye biliyorum.... özellikle 100 kasa da büyük küçük gibi bir ayrım yok.
  3. F

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün İtibariyle Vx 100 Sahibiyim... sattım aracı. ama araçtan inipte yeni sahibi gaza basınca, araba ne kadar güzelmiş dedim. ilk saatlerden keşke satmasaydım demeye başladım...

4. F

Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:)

Ynt: Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:) hayırlı olsun, çok seviyorum bu arabaları ya...
  5. F

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... şehir içi ortalama 20lt civarı lpg yakar min 18lt maksimumun sınırı yok bu araçta :)

6. F

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Bende dün merak edip sordum triger ne kadar diye 1000 tl civarı dediler :)) 5 çok abartıldı zaten

7. F

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... merhaba; daha bakıma girmek nasip olmadı ama aracı alır almaz kontrol ettirmiştim. balatalar değişmişti, el freni ayarı yapılmıştı... 300tl... normal bakım ne kadar demiştim, abi 8 lt yağı var çok bişey tutmaz demişlerdi... yalnız triger bakımının 5 civarı...
  8. F

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... Maşallah çok güzel görünüyor... Bende yakında vx100 ile vedalaşacak gibiyim ama özel sektöre ayrıldığımda alacağım tek araba yine vx100 olacak.... Plaka 06 ama aracı hiç görmedim yollarda, çok kullanmıyorsunuz yada ters taraflardayız herhalde.
  9. F

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-masrafsiz-land-cruiser-vx100-117049793/detay/

10. F

Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) hayırlı olsun :)

11. F

2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum

Ynt: 2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum aslında ben ertex ile görüşeyim, 4-5 tane alıcı var gibi, belki bir sistem yaparlar... sıfırdan araba tadilatından daha kolay :)
  12. F

Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) dostum fotoğraflarını bekliyoruz... yakıt ile ilgili ben şuan şehir içi 50 kuruş yakıyorum... 20-22lt lpg civarı.. servisde söylemişlerdi zaten azalır diye, bakımdan yeni çıktı...

13. F

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? vx100 den sonra hangi arabaya binilir, satıp başka bişey alıpta aklında vx100 olmayan var mı
  14. F

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... dostum ben alacak karşılığı 46500tl ye aldım biraz zarar ederim ama önemli olan aracı beğenmeniz...
  15. F

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... satmam lazım... 3 aracım var, bu geldiğinden beri diğerlerine binemez oldum... :)

16. F

2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum

Ynt: 2001 Land Cruiser VX100 Bagaj Perdesi arıyorum bende arıyorum ya bagaj perdesi, bulunca haber verirseniz memnun olurum...
  17. F

2000 model vx100 jant kapağı,jant göbeği kapağı...

2000 model vx100 jant kapağı,jant göbeği kapağı arıyorum arkadaşlar, yurtdışı da olur. kaybolunca nasıl tedarik ediyorsunuz....
  18. F

2001 Land Cruiser için LPG Sistemi önerileri?

Ynt: 2001 Land Cruiser için LPG Sistemi önerileri? dostum benim araçta tartarini var... şehir dışı 39 yakıyor adana bölgesine gittim, min 2.49den aldım 16lt civarı diyelim.. ama 120 yi hiç geçmedim sayılır. şehir içinde geçen 42 yaktım ama hesapta bir sorun olduğu kanatindeyim, belki doğruda...

19. F

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... isterseniz arayın, konuşalım... 0532 6203462
  20. F

VX 100 almak istiyorum fikirleriniz lütfen

Ynt: VX 100 almak istiyorum fikirleriniz lütfen güzel görünüyor araç füme renkde gayet başarılı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri