Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Offff ne zaman gitmiştınız yanı hava sıcaklığı nasıldı bende düşünüyorum Hindistan oradan Maldivler bizde neye mal oldu fiyat
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland
ben de asagı yukarı 12 ulke gezdım 25 sene once sıngapur malezya japonya yı gezdım fotoraflarım duruyor belkı nostaljı tur diye konuda acabilirim ama senı takdir ediyorum gezmeyi seven biri olarak :)
Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland
bastan sona okudum cok guzel keyf aldik anladıgım kadarıyla cogunluk nehirlerde gecmiş ama taylandla ilgili daha cok fotoraf :) ;)bekliyordum
[/img][/img]cok hoş paspaslar ebayda var yanlız turkıyeye gondermede bıraz problem var gibi. ulkemın uyanık sanayıcısı bunları gormuyormu . satarda bunlar başta ben alırım :) :)
Ynt: Tek Başıma Otomobil İle İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 Km Overland
ben formun yenı uyelerindenım konuyu yenı gordum sadece resimlerine bakabildım ama kesinlikle tek tek satır satır okuyacagım tebrikler super bi gezi yapmişsınız, gezmeyı seven biri olarak insallah bu...
Ynt: Range Rover
rusların www.rangeroverclub.net tum modellerin ve tum senelerin kullanım kılavuzları var ama rusca ilkdefa ruslara imrendim
verdigim linkten girilince sifre istiyor arama motoruna yazın öyle girin
Ynt: range rover
range rover sport 2012 el kıtabi türkce varmı yardımcı olursanız sevınırım ruscasını buldum ruslara ilk kez ımrendım 280 sayfa rusca ve her model icin rusca kullanım kılavuzu var tesekkurler