Arama sonuçlarınız

1. T

Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum tamam abi ben belli bi bütçeyi topladıktan sonra sana tekrar ulaşırım inşallah :) çok sağolasın senin aracında hayırlı uğurlu olmasını dilerim :)

2. T

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum ben senin aracı takip ediyorum abi tamda sorucaktım sana eğer böyle 7-8 e bi tane bulabilirsem seninki gibi bi duruma getirmek hani içi olsun dışı olsun istediğim hale getirmek bana ne kadar mal olabilirki
  3. T

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum teşekkür ederim inşallah buluruz temiz bir tane belli bi birikimden sonra

4. T

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum okadar ingilizce yokki be hocam :D ama verdiğin bilgiler için çok teşşekkür ederim sahibinden ne araştırdım ama dediğim gibi fiyatları biraz fazşa geldi jimny nin
  5. T

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum ilgin için çok teşekkürler ama henüz şartları sağlayamadık :D şuan sadece aracı araştırıyorum nasıl olur ne gibi olur diye ama yinede ilgin alakan için sağolasın hocam

6. T

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum yorumların için çok sağolasın jimny ye baktım biraz ancak fiyatlar genelde 15 binin üzerinde buda bira bana fazla gelebilir ancak jimny tam benim aradığım kriterlere uygunmuş gerçekten artık nasip kısmet samurai bana en uygunu...

7. T

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum inşallah hocam sağolasın :) peki hiç samurai tecrüben oldumu yada canlı gördüğün bi araç bu konudaki yorumlarında beni epey aydınlatıcaktır
  8. T

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum eyvallah hocam ağzına sağlık içimi rahatlattın valla :) kutu gibi görünümüyle baya ilgimi çeken bi araçtı :) artık sağlam temiz bi samurai bulmak kaldı öyleyse çok sağolasın :)
  9. T

Üniversite 1. sınftayım part time bi işe girip kredi çekip bir samurai almak istiyorum ancak off-road olarak kullanmayacağım . binek asfaltta kullanmayı düşünüyorum yanı sıra balık olsun av olsun o tür organizasyonlarda da kullanabilmek için jip tarzı bi araç düşünüyürum son günlerde suzuki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri