Arama sonuçlarınız

1. B

2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Herkese tekrar merhaba, Bir süredir aracımla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşamadım. Son durumlarla ilgili kısa bir bilgilendirme yapmak isterim. Öncelikle yaklaşık bir ay öncesinde bildiğiniz üzere hava debimetresi ve lpg kitini değiştirdim. Tam bitti...

2. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. LPG Süper kit ile ilgili öğrendiklerimi paylaşıyorum arkadaşlar. Bu olay 3.0 v6 ve üzeri motor büyüklüklerine takılması gereken kitmiş. Eğer 3.0 v6 ve üzeri bir motora normal kit takılırsa araç normal değerlerin üzerinde bir yakıt sarfiyatına girermiş...
  3. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Valla bana söyledikleri daha az yakacağı. Bakalım göreceğiz. Hava debimetresi ise üzerindeki orjinal olanın aynısı hiç bir farkı yok.

4. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Valla abi merakla bekliyorum yakit sarfiyati ne olacak diye :) Umarım senin yakıt rakamlarina ulaşırım :)
  5. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. İkisi arasındaki fark ne? Bilmediğim için merakimdan soruyorum. Umarim yanlış bir parça taktirmamisimdir. Süper kite gelince, ustanın söylediğini aynen yaziyorum. Benim arabada LPG atiker marka idi. Enjeksiyon iğneleri darmış iğneleri değiştirip geniş...

6. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Herkese tekrar merhaba, Dün arabamı sonunda servise bıraktım ve hava debimetresi değişti. Yaklaşık 2 saat önce arabamı teslim aldım. ilk izlenimlerim aracımda pozitif yönde inanılmaz bir performans değişimi oldu. Bir ek olarak LPG sistemim süperkit'e...

7. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Teşekkür ederim ilginiz için.
  8. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Hocam, Levent abi ile telefonla irtibat halindeyiz. Bir ara yanına gideceğim birlikte bakacağız...
  9. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Hoşbuldum Levent, Facebook grubundaki arkadaş sağolsun dünden beri bana çok yardımcı oldu ve iletişim bilgilerini paylaştı. Aracı alırken servise soktum kontrol ettirtmek için. Orada bilgisayara taktıklarında arıza Hava debimetresi olarak verdi. Bildiğim...

10. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Sanırım bu değil. Çünkü servisteki arkadaş ladanın debimetresinin bizimkiyle görüntü olarakta birebir aynı olduğunu söyledi. Zaten bu ürün 175 TL diyor. Ladanın bizimkine benzeyen parçası 500 TL fiyat verdiler.

11. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Dün servisteki arkadaşımla konuştum, yetkili lada servisine gitti konuştu debimetre aynı dedi. hatta lada da satılan debimetrenin üzerinde de GM yazıyormuş. Tek sıkıntı olabilir bu durumda sonuçta parça opelden alınmadığı için yeni takılan parçanın...
  12. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. İzmir Karşıyaka'da yaşıyorum.

13. B

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. Öncelikle cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Hava dibimetresi değişimini servis söylemişti, bu parçayı servis ortalama kaç günde temin ediyor? bildiğim kadarı ile bu parça yurtdışından geliyor. Verdiğiniz yakıt değerleri benim şu anki...
  14. B

Arkadaşlar selam, Yaklaşık 1 ay önce 2003 Frontera 3.2 V6 aldım. Aracı aldığımda LPG üzerinde idi. Birinci sorunum araç uzun yolda uzun bir süre yüksek devirlerde gittikten sonra ani olarak deviri düşürdüğümde bayılıp stop ediyor. (en sık çevre yolundan normal şehir içi trafiğine girdiğimde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri