Arama sonuçlarınız

1. M

96XJ Bursa

Herkese merhaba; 96 Model XJ aracımı geçen hafta aldım. Bursada bulunuyorum.Zorlayıcı olmayan gezilere katılmak istiyorum. Aşağıdaki linkten aracımın fotolarını görebilirsiniz https://www.dropbox.com/sh/xnerd8qzwa6ynxb/xCDmcAF1_K

2. M

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  3. M

Gezenbilir Bursa Grubu

Ynt: Gezenbilir Bursa Grubu Ad - Soyad: Emre Saraç Doğum Tarihi ve Yeri: Bandırma 1981 Memleket: Bursa Semt: Nilüfer İlgi Alanı: muuck1907

4. M

2.5 Benzinli XJ

Herkese merhaba; Forumda aramama rağmen 2.5L benzinli XJ ler ile ilgili değerlendirme bulamadım. Bu motor hakkında bilgi verebilirmisiniz? Standart problemleri vs mevcutmudur? Yada offroad için yeterli gücü sağlayan bir motormudur? Şimdiden teşekkürler
  5. M

2.5 Benzinli XJ

Herkese merhaba; Forumda aramama rağmen 2.5L benzinli XJ ler ile ilgili değerlendirme bulamadım. Bu motor hakkında bilgi verebilirmisiniz? Standart problemleri vs mevcutmudur? Yada offroad için yeterli gücü sağlayan bir motormudur? Şimdiden teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri