Arama sonuçlarınız

1. solomonn

Fren Ile Ilgili Teknik Bir Soru?

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Emme manifoldundan vakum alıyor ancak uydurma olduğunu sanmıyorum orjinal gözüküyor. Dediğine göre normal fren varmı daha önce. Bu aklıma gelmemişti acaba emme manifoldunu mu değiştirdi yoksa westinghouse lu fren mi vardı? 73 model de olur mu acaba...

2. solomonn

Normalde fren alt merkezlerinde kava kalmamasi icin fren pabuclari gevsetilip oyle havasi aliniyor diye biliyorum. Isim garanti olsun diye fren merkezlerini iskence ile sikip havasini aldim kalmadigina eminim, hortum da olmadigi icin kutu kutu hidrolik harcadim. Orjinalinin bozulmamasi...
  3. solomonn

Cevap icin tesekkurler, westinghouse ve fren merkezim saglam kontrollerini detayli olarak yaptim. Dun land rover serivisine gittim bu sistemin basincinin yeterli olmayacagini soyledi. Orjinal parcalari takarak, fren pedal kutusu kara fren dedigimiz sadece hidrolik fren takip iscilik ufak tefek...

4. solomonn

'73 Land Rover Series 3 SWB

'73 Land Rover Series 3 SWB
  5. solomonn

Merhabalar '73 model ingiliz aracımızda frenler orjinal değil. Servo kısmı anadol, merkez ise tofaş. Aracı ilk aldığımızda ilk çalıştırmadan sonra bir kaç pompadan sonra fren tutmaya başlıyordu, ileride baktırız diyerek önemsemeyip aldık. Ancak uzun yola çıktığımda frenlerin ısındığını fark...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

SON KONULAR

Geri