Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Araç...190hp 320nm Tork..3900cc V8..86 Model Orjinal İngiliz Def 110
Merhaba. Bende uzun süredir v8 almayı düşünüyorum . Ancak dizel motora oranla eksileri bulunmakta. Benzinli olduğundan su geçişlerinde problemdir. Dizel motoru suyun içerisinde bıraksanız da çalışıyor. Ülkemizde...
Nejat bey sizi yordum. Merak ettiğim konuları aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
Bu araç hakkında satıcı ile telefonda görüştüm. Yılbaşından sonra araca bakmak için İzmir'den geleceğim. 300 tdi ile 3.9 v8 arasında sıkışıp kaldım. 5 yıldır düz dizel defender kullanıyorum. Suya girmeye de...
Bahsettiğim araç linkte olan araç. Bu araç hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Nejat bey malum sitede satılık olan 3.9 defender hakkında bilginiz var mı?
Ynt: Unimog
Konu eski ama ben yine de yazayım. Öndeki ataşman refüj temizlemeye yarıyor. Otomatik araba yıkamada bulunan fırça gibi bir fırçası var. Refüj temizlerken yanından otobüs kamyon v.s. büyük bir hacimli araç geçtiğinde hava boşluğunda sallanır. Unimog sallanıırken ataşman rejüje...
Ynt: G İçin Biraz Light Off Road Ama İdare Eder
Merhaba.Alaçatıda bulunan 2 adet Mercedes G serisi araç sahiplerini tanıyan var mı? iletişim kurmak istiyoruz.Sevgiyle kalın
Ynt: G İçin Biraz Light Off Road Ama İdare Eder
Merhaba.Alaçatıda bulunan 2 adet Mercedes G serisi araç sahiplerini tanıyan var mı? iletişim kurmak istiyoruz.Sevgiyle kalın
Ynt: Alacati-urla
Yukarıda bahsedilen Çeşme-Urla arasındaki rotanın tekrar yapılması mümkün müdür? Arzum Çeşmeden katılan G serisi araç sahiplerinin gezi için öncülük etmeleridir.28 Nisan 2013 Pazar günü tarih olarak uygun mudur? Sevgiyle kalın