Arama sonuçlarınız

1. I

Su Problemi

yeni almış olduğum 1996 model suziki vitaramda anlayadığım bir su problemi araçla uzun yola gidildiğinde radyötördeki suyu yedek depoya alıyor istop edince geri radyötöre alıyor bu normalmi anlayamadım su eksiltme yok gazdanmı yapıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı şimdiden teşekkür ederim.

2. I

Yedek Parça

1996 model otamatik vites suziki vitara v6 motor aracıma geri vites müşürü arıyorum. bulabileceğim yedek parçacı veya servis arıyorum. sıfır veya ikinci el olabilir. ben Ankara Nallıhan ilçesinde ikamet ediyorum Ankarada araştırdım bulamadım. yardımlyarınız bekliyorum.
  3. I

sol taraftan gelen şıkırtılı çalışma

1996 model v6 suziki vitara otomatik vites arabam çok iyi çalışırken biraz soğuk sabah çalıştırdım işimin acele olmasından gaza ısınsın diye biraz gaz verdim sonra sol taraf dizel motor gibi şıkırtılı çalışmaya başladı yağını değiştirdim kesmedi Ankarada bir ustaya götürdüm söktü 25 günde zor...

4. I

sol taraftan gelen gürültülü çalışma

1996 2000 v6 motora normalde hangi yağı kullanmalıyım. sol taraftan gelen sesli çalışmayı ankarada götürdüğüm tamirci düzeltemedi aracın çekişinde çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok biraz gürültülü çalışma rahatsız ediyor. tam sentetik yağ kullanmam tavsiye edildi. faydası olurmu. ikamet...
  5. I

1996 vitara v6 otomatik vites sol tarafı yağlamama sorunu

Ynt: 1996 vitara v6 otomatik vites sol tarafı yağlamama sorunu Mete bey cevabınıza teşekkür ederim yalnız zincir seti , yağ pompası ve iticiler 6 ay önce aldığım kişi bu ustaya değiştirtmiş usta bizi oyalıyor olabilirmi tanımıyorum telefonda görüşüyoruz.

6. I

1996 vitara v6 otomatik vites sol tarafı yağlamama sorunu

aracımı alalı 4 ay oldum gayet normal çalışır durumdaydı 1 sabah çalıştırdığımda şakırtılı çalışmaya başladı bir ustaya sordum yağını değiştir dedi değiştirdim şakırtı kesilmedi aldığım arkadaşın tanıdığı bir ustaya çekiciyle gönderdim işim çok 10 gün bakamam dedi 20 gün oldu zinciri dedi olmadı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri