Arama sonuçlarınız

1. F

Karavan Mı, Camper Mi, Bilmem Ama O Bir T5

Ynt: Karavan Mı, Camper Mi, Bilmem Ama O Bir T5 devam...

2. F

Ynt: Karavan Mı, Camper Mi, Bilmem Ama O Bir T5 fotoğrafları önce gönderemedim...
  3. F

Ynt: Karavan Mı, Camper Mi, Bilmem Ama O Bir T5 Tekrar merhabalar, yazının ve fotoğtafların gecikmesinden dolayı özür diliyorum. Motosikletle uzun yol yapmaktan, dağcılık ve trekingden keyif alırım. Önce Akdenizin, sonra Türkiyenin kelebeklerini fotoğraflayabilmek, gerektiğinde arazide...

4. F

Ynt: Karavan Mı, Camper Mi, Bilmem Ama O Bir T5 Merhabalar, konuya ilişkin rapor ve fotoğrafları ekleyeceğim ama semester başlangıcı olduğu için yoğunluktan bir türlü elim değmiyor. @yücel bey, Bir kaç kez "Yılmaz Deniz Motorları" önüne park etmiştim. Eğer denk geldiyseniz odur. Selam ve...
  5. F

Merhabalar, iyi bir klavye kaplanından ziyade sessiz bir okuyucuyum. Bu nedenle de moderatörlerimiz tarafında sık sık sitede "yok" yazılıyorum. Bu sitede okuduklarımdan sonra baştan beri elimde bulunan T5'i satmaya kıyamayıp Reimo ve Vanessa'da gördüğüm malzemelerden esinlenerek kendi...

6. F

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Teşekkürler sayın hocam. Topiclerde okunmamış bırakmadım neredeyse :) Sizinki de keyifle okuduklarımdan. Sevgilerle.

7. F

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Mersinden merhabalar, emekliliği yaklaşan -veya emekli olan- bir çok kişi gibi beni de bir karavan sevdasıdır aldı gidiyor. Kısa süre sonra 30 yılımı doldurup emekli olmayı hedefliyorum. Eşim de, ben de öğretim üyesiyiz. Gezenbilirin iyi okuyucularındanım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri