Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için
Dediklerinize katılıyorum, özellikle LPG takılmamış araçlara bakıyorum biraz zor bulunuyor ama ,, Teşekkür Ederim.
:D dilediğiniz gibi olur . Ama yaza doğru aracınız satılmışsa da size araç toplamada danışacağım.
Yorumun için teşekkür ederim .. Benim istediğim gibi bir araç evet ama ben şuan alacak durumda diilim ben yaz sezonuna doğru düşünüyorum.
Almak çok isterim aracınızı şuan baya heyecanlandım işte bu dedirtti aracınız :) rengi...
Ben de onu pilanladım çok hoş bir araba ama gücümüz yetmiyor :D yorumunuz için teşekkürler.
Ynt: CJ me sizlerin yardımıyla neler yapablirm yardımcı olurmusnuz?
Çamurlukları off-road görünümlü hoş durdurur
bula bilirsen kaput rüzgarlığı çok esnetik görüntü sağlar
ve daha keskin görüntü için " car Şnorkel " kullana bilirsin
Anladım.. ama okadar çok para vermek istemem ben 28 son diyordum ama sizingibi bilgiler sonucunda bu rakam bir hayal oldu :D Peki istediğiniz zevki veriyor mu? umduğunuzu aldınızmı iyiki taplamışım aldım dedirtiyor mu...
Ben hem gösteriş hemde gezi arazide olarak düşünüyorum .. Ben ek parçalara baktığımda araçtan hariç olarak tam tesisatlı yaklaşık 10TL civarında çıktı tamponlar lastik jant makaslar telsiz boya v.b peki motor değişmesi gerekir mi...
Merhaba arkadaşlar ben son 1 aydır cj hastası oldum yabancı videolar izliyorum ve araçları hurda iken nasıl off-road arabası yapıldığını gördüm ve işte bu araba benim istediğim araba dedim ve araştırmaya devam ettim Türkiyede Off-road la ilgili güzel kaynaklar buldum ama şöğle bir soru işareti...
Ynt: Aracımı yükseltmek istiyorum !!
http://www.humaoto.com/ bu siteden istediğin araç yüksetmen için gerekli makaslar mevcut tabi bu örnek bir site istersen google büssrü bu siteden bula bilirsin