Arama sonuçlarınız

1. D

CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Dediklerinize katılıyorum, özellikle LPG takılmamış araçlara bakıyorum biraz zor bulunuyor ama ,, Teşekkür Ederim.

2. D

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için :D dilediğiniz gibi olur . Ama yaza doğru aracınız satılmışsa da size araç toplamada danışacağım.
  3. D

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Yorumun için teşekkür ederim .. Benim istediğim gibi bir araç evet ama ben şuan alacak durumda diilim ben yaz sezonuna doğru düşünüyorum. Almak çok isterim aracınızı şuan baya heyecanlandım işte bu dedirtti aracınız :) rengi...

4. D

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Ben de onu pilanladım çok hoş bir araba ama gücümüz yetmiyor :D yorumunuz için teşekkürler.
  5. D

Dodik Takmalı mıyım ?

Ynt: Dodik Takmalı mıyım ? dodik taktığında kendi arabana lastikleri daha büyütmen lazım yoksa pek özellik görüntü katmaz ... Bana göre ;)

6. D

CJ me sizlerin yardımıyla neler yapablirm yardımcı olurmusnuz?

Ynt: CJ me sizlerin yardımıyla neler yapablirm yardımcı olurmusnuz? Çamurlukları off-road görünümlü hoş durdurur bula bilirsen kaput rüzgarlığı çok esnetik görüntü sağlar ve daha keskin görüntü için " car Şnorkel " kullana bilirsin

7. D

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Anladım.. ama okadar çok para vermek istemem ben 28 son diyordum ama sizingibi bilgiler sonucunda bu rakam bir hayal oldu :D Peki istediğiniz zevki veriyor mu? umduğunuzu aldınızmı iyiki taplamışım aldım dedirtiyor mu...
  8. D

Ynt: CJ5 veya CJ modelleri hangisini önerirsiniz Off-ROad için Ben hem gösteriş hemde gezi arazide olarak düşünüyorum .. Ben ek parçalara baktığımda araçtan hariç olarak tam tesisatlı yaklaşık 10TL civarında çıktı tamponlar lastik jant makaslar telsiz boya v.b peki motor değişmesi gerekir mi...
  9. D

Merhaba arkadaşlar ben son 1 aydır cj hastası oldum yabancı videolar izliyorum ve araçları hurda iken nasıl off-road arabası yapıldığını gördüm ve işte bu araba benim istediğim araba dedim ve araştırmaya devam ettim Türkiyede Off-road la ilgili güzel kaynaklar buldum ama şöğle bir soru işareti...

10. D

Aracımı yükseltmek istiyorum !!

Ynt: Aracımı yükseltmek istiyorum !! http://www.humaoto.com/ bu siteden istediğin araç yüksetmen için gerekli makaslar mevcut tabi bu örnek bir site istersen google büssrü bu siteden bula bilirsin

11. D

CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN )

Ynt: CJ İÇİN JANT LASTİK ARIYORUM ( YARDIM LÜTFEN ) Ben arabamı alıncı bu siteden aksesuarları tamamlamayı düşünüyorum .. http://www.humaoto.com/Off-Road-Tampon---Bumper,LA_232-2.html

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR